Berki Krisztián élő adásban köszöntötte kolléganőjét, Serfőző Krisztinát

Serfőző Krisztina nemzetközi nőnap Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzetközi Nőnap alkalmából Berki Krisztián a kolléganőjének kedveskedett egy szál virággal, csakhogy mindezt élő adásban tette. Mindenki meglepődött.

Berki Krisztián nem feledkezett meg női kollégáiról a Nemzetközi Nőnapon, sőt, ő akart az első lenni, aki a Mokka műsorvezetőjét köszönti. A szép gesztust élő adás közben követte el, ezzel félbe is szakította a műsort.

Berki Krisztián kolléganőjét köszöntötte Forrás: TV2/Mokka

Sefrőző Krisztina éppen a véleményszavazást próbálta lezárni, amikor megjelent a stúdióban Berki Krisztián egy szál virággal. Mindenki meglepődött, de a műsorvezető értékelte a kedves gesztust. "Óriási kutatómunkában voltam, mert nem tudtam, hogy a vágott virágot szereted, vagy a kaktuszt" - mesélt Berki Krisztián arról, milyen nagy vizsgálódás előzte meg a meglepetést. Hiába azonban az igyekezet, Berki Krisztiánnak kicsit csalódnia kellett, ugyanis nem ő volt az első, akitől Serfőző Krisztina virágot kapott: a műsorvezetőt férje már előző este megajándékozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.