Így néz ki Kefir és a szerelme: Fotók!

Forrás: TV2 -
fotó Kefir V-Tech szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kecskés Tibor, azaz Kefir nagy szerelemben él kedvesével, akivel nemrég romantikus fotót is posztoltak a sztár közösségi oldalán.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Kefir és akkori kedvese, Erika, 7 év után szakítottak. A V-Tech együttes frontemberének vallomása szerint érezhető volt, hogy nem Erika lesz számára az igazi. A 2013-as esetet követően azonban megismerte új szerelmét, akivel azóta is egy párt alkotnak.

Mariann nem most csavarta el a zenész fejét, hanem már lassan 3 éve. A szerelmük pedig azóta is töretlen, boldogok egymás társaságában. Erről a sztár közösségi oldalára feltöltött fotók is árulkodnak.

Kefír: "Kifejezetten várom, hogy nő legyek"

Az énekes nagyon régóta nem szerepelt egyetlen csatornán sem, így a rajongók már alig várják, hogy újra képernyőn láthassák kedvencüket. Olvass tovább itt...

Mahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigoŐk lehetnek Tóth Gabi utódai az X-Faktorban: Rúzsa Magdi és Tóth Vera is szóba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-ok-lehetnek-toth-gabi-utodai-az-x-faktorban.htmlTóth Gabi több évnyi szereplés után bejelentette, nem lesz többé mentor az X-Faktorban. Már csak az a kérdés, hogy ki fog a helyébe lépni? Az biztos, hogy hölgyet választana a csatorna, talán éppen nővérére, Tóth Verára esik majd a választásuk.TV + SztárokOrigoPippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-pippa-middleton-kulonleges-eskuvoi-szabalya.htmlPippa Middleton és milliárdos szerelme idén májusban mondják ki a boldogító igent. Anglia krémje jelen lesz a fogadáson, kivéve Harry kedvesét, Meghan Marklet... TV + SztárokAFPHíres angliai sportoló feleségét erőszakolták meg otthonukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-sportolo-feleseget-eroszakoltak-meg-otthonukban.htmlOtthonukban támadtak rá egy híres sportoló feleségére, a források szerint egy közeli barát erőszakolta meg a nőt. A Nagy-Britanniában ismert sportember összetört, és magát hibáztatja.TV + Sztárok--Zoltán Erika koncertjét az utolsó pillanatban mondták lehttp://www.life.hu/sztarok/20170313-zoltan-erika-koncertjet-lemondtak-az-utolso-pillanatban.htmlJubileumi koncertjére készült Zoltán Erika, ahogy a rajongói is, az estét mégsem lehetett megtartani. Technikai okokra hivatkozva mondták le a show-t, ami miatt az énekesnő borzasztóan csalódott.TV + Sztárok--Hajdú Péter nem akar gyereket új párjától, Esztertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-hajdu-peter-nem-akar-ujabb-gyereket.htmlHajdú Péter és kedvese, Eszter még csak néhány hete alkotnak egy párt, ám már láthattuk őket nyilvános eseményen. A sztár és szerelme le sem tagadhatja, hogy bolondulnak egymásért, ám Hajdú tagadja, hogy komolyobbra szeretnék fűzni a románcot: gyerekvállalásról szó sincs. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.