Kefír szíve újra egy szőkéért dobog

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita -
boldogság Kefír szerelem szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt hónapja talált rá a szerelem Kefírre, aki úgy érzi, kijárt már neki a boldogság.

Az énekes, aki tavaly 7 év után szakított barátnőjével, Erikával, ismét szerelmes. Kefír fejét Zimány Linda és Erika után ismét egy szőke szépség, Mariann csavarta el, aki három éve a szépségkirálynő-választáson is indult - írja a Blikk.

Kefír új barátnője, Mariann Forrás: facebook/Magyarország Szépe

„Jó érezzük magunkat egymás társaságában, ráadásul Mariann meghozta az életembe a nyugalmat, hiszen a megismerkedésünk előtt sok üzleti és magánéleti problémám volt, amiért a zeneszerzést is hanyagoltam. Mariann kimondottan jó hatással van rám, boldogok vagyunk együtt. Az összeköltözés ugyan egyelőre még nincs napirenden, de jó úton haladunk afelé, hogy komolyabb terveket szövögessünk" – mesélte boldogan az énekes.

Noszály milliós ajándékkal kedveskedett szerelménekhttp://www.life.hu/intim/20140603-noszaly-sandor-nagy-o-22-millios-kocsival-lepte-meg-baratnojet-kiara-belent-szinesznot.htmlAz egykori Nagy Ő 22 milliós autóval lepte meg szerelmét, a szépséges modellt, Kiara Belent.IntimOrigoAndor Éva: „Pokoli időket éltem át"http://www.life.hu/intim/20140529-andor-eva-a-tv2-hiradosa-remes-szakitason-van-tul-es-pokoli-idoket-elt-at.htmlA TV2 híradósa bevallotta, milyen rögös út vezetett mostani boldogságához.Intim--Fluor Tomi és Bogi egy párhttp://www.life.hu/intim/20140603-fluor-tomi-enekes-a-mizu-eloadoja-es-bogi-fonogram-dijas-enekesno-egyutt-jarnak.htmlÚgy tűnik, Bogi nemcsak a munkában, de a szerelemben is nagyon sikeres. A napokban Fonogram-díjat kapott, és mindezt nem akárkivel ünnepelte meg. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.