Sebestyén Balázs letörte autója tükrét - Fotó!

Forrás: RTL -
baleset autó Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs reggele nagyon szerencsétlenül indult, hiába jósolt a horoszkópja sikereket mára, ugyan ezt is fel lehet úgy fogni: sikeresen letörte az autója tükrét.

Egyáltalán nem kezdődött jól Sebestyén Balázs napja, de legalább megpróbálja humorral kezelni. A műsorvezetőt ugyanis egy kisebb baleset érte, pontosabban az autóját: letörte a kocsi tükrét, pedig a horoszkópja sikereket jósolt neki mára. Nem jött be. A műsorvezető Facebook-oldalán osztotta meg a rajongóival, hogy milyen szerencsétlenül járt. Szerencsére nem törte le annyira Balázs kedvét a malőr.

Sebestyén Balázs napja rosszul indult Forrás: RTL

"Azt írta a horoszkópom, amibe ma belevágok biztos, hogy sikerül!Erre levittem a tükrömet! Ilyenkor vajon az ember egész napja ilyen balszerencsés lesz, mert akkor hazamegyek lefekszem és fel sem kelek egész nap?! Fújok rá egy kis WD 40- et, hátha segít!" - írta ki Facebook-oldalára Balázs, akit nemrég Puzsér Róbert lelki fogyatékosnak nevezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.