Ördög Nóra Jamie Foxx-szal mulatott a Budapesti éjszakában

Ördög Nóra Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra nem az a fajta sztár, aki hajnalig rázza a különböző szórakozóhelyeken, és mindenhová becsekkol, ahová csak tud. A műsorvezető ritkán bulizik, és még annál is ritkábban oszt meg partyfotót saját magáról. Persze most, hogy Jamie Foxx-szal mulatott, kivételt tett.

Ördög Nóra péntek esti bulizása igencsak jól sikerült, ugyanis összefutott a hazánkban tartózkodó hollywoodi sztárral, Jamie Foxx-szal. A közös mulatozásról egy kép is készült, melyet Nóri az Instagram-oldalán osztott meg a rajongóival.

"Gyerekek... egy évben 2x megyek el kb. bulizni a csajokkal. Most Edina barátnőm szülinapja miatt. Erre itt van Jamie Foxx... ennyike (A képen Erika barátnőm van, csak a rend kedvéért☺) OMG!" - írta ki Nóri, aki barátnőjével, Törköly Erikával mulatozott az egyik budapesti szórakozóhelyen, épp ott, ahol Jamie is. Micsoda mázli.

Jamie Foxx hatalmasat bulizott Budapesten

Jamie Foxx a legújabb Robin Hood-film forgatása miatt tartózkodik Magyarországon. A többi hírességgel ellentétben ő nem rejtőzködik: amint leszállt a gépe, a Liszt Ferenc repülőtér vécéjében máris őrült videózásba kezdett. Rajongóit azóta is tájékoztatja, merre jár. Pénteken egy budapesti klubban tűnt fel, ahol hatalmas bulit csinált: magához ragadta a mikrofont, bemutatkozott és több zeneszámba is beleénekelt. Erről itt nézhetsz meg egy videót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.