alkalmi ruha Lupita Nyong'o Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony, időnként a legnagyobb sztárok is hibáznak, de a szemfülesek kiszúrták, hogy a gyönyörű smaragdzöld estélyit nem rajta láttuk először. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Beyoncé a napokban tiszteletét tette A szépség és a szörnyeteg című film premierjén. A családja társaságában érkező sztár mindenkit levett a lábáról, ahogy kislányával karöltve sétáltak, rájuk szegeződött minden tekintet: úgy festettek, mint két erdei tündér. Számos fotó készült a csinos hölgyekről, amelyek már körbe is járták az internetet.

Beyoncé (@beylite) által megosztott bejegyzés,

Most azonban kiderült, hogy a méregdrága Gucci mégsem volt jó választás, ugyanis a zöld alkalmi ruhát nem most láthattuk először. Lupita Nyong'o ugyanezt a darabot viselte 2015-ben a cannes-i filmfesztiválon.

Így festett Lupita Nyong’o a Gucci ruhában 2015-ben Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/R4679

Természetesen a két hírességen egészen más hatást keltett a ruha, ugyanis az ikrekkel várandós Beyoncénak egyébként is eltér az alkata Lupita Nyong'ótól, de ez mit sem változtat azon a tényen, hogy Lupita viselte előbb ezt a darabot – írta meg a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.