David Hasselhoff oltár elé vezetné pénzéhes barátnőjét

Forrás: NurPhoto/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry -
esküvő Hayley Roberts David Hasselhoff érdek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem nézik jó szemmel a barátai David döntését, de nem tudnak mit csinálni azon kívül, hogy bíznak a jó szerencsében. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, tavaly májusban David Hasselhoff nem mindennapi környezetben jegyezte el a nála 27 évvel fiatalabb kedvesét, Hayley Robertset.

David Hasselhoff barátai veszélyesnek gondolják Hayley Robertset Forrás: NurPhoto/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

A Knight Rider sztárja hiába van már túl két váláson, még mindig pozitívan gondol a szerelemre és a házasságra is. A barátai azonban nagyon aggódnak amiatt, hogy a szőke színésznő nem a két szép szeméért akar hozzámenni Davidhez, sokkal inkább a sztár tartalmas bankszámlája és a hírneve motiválja.

"David teljesen odáig van a lányért, bármit megtenne érte, hogy boldoggá tegye. Ennek ellenére közel sem biztos, hogy Hayley ugyanígy érez iránta" - mesélte a színész egyik barátja.

Az is kiderült, hogy Hayley borzasztóan féltékeny minden nőre, folyamatosan figyeli Davidet, hogy hova megy, kivel beszél, mit csinál - írta meg a hot! Magazin.

Szegény David Hasselhoff elpanaszolta bánatát

David Hasselhoff nemrég arról panaszkodott, hogy rettenetes anyagi helyzetbe került, minderről pedig a volt neje tehet. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.