A Knight Rider és a Baywatch sztárja egy romantikus pikniken tette fel azt a bizonyos kérdést 36 éves barátnőjének, Hayley Robertsnek.

5 év együttlét után eljegyezte barátnőjét David Hasselhoff. A 63 éves sztár, akinek ez lesz a harmadik házassága, a Hello! magazinnak adott interjújában elmondta: egy romantikus, malibui pikniken kérte meg a 36 éves Hayley Roberts kezét.

Forrás: NurPhoto

Azt szoktam mondani, hogy ne azért házasodj össze valakivel, mert vele akarsz élni, hanem mert nem tudsz nélküle élni. Én pontosan így éreztem. Tudtam, hogy nélküle boldogtalan vagyok" - magyarázta Knight Rider és a Baywatch botoxoltató sztárja, aki csupán azért hezitált ilyen sokáig a lánykéréssel, mert attól tartott, túl öreg már Hayley-hez. Az esküvő időpontját egyelőre nem árulták el.

Az első a legemlékezetesebb - vagy mégsem?
Ki emlékszik már Knight Rider valódi történetére vagy arra, hogy hol villant bimbót Pamela Anderson a Baywatchban először? Megnéztük kedvenc '80-'90-es évekbeli sorozataink legelső epizódjait. Kattints ide a Life.hu cikkéért - vigyázat, spoilerveszély!