Szerelmes fotót posztolt Cserpes Laura

fotó Cserpes Laura Gyurta Dániel szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke szépség meghitt fotót mutatott a közösségi oldalán: olvadoznak a követők.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolatáról már tavaly ősszel is hallhattunk híreket, de szerelmüket csak ez év elején vállalták fel a nyilvánosság előtt.

A 28 éves szépség – aki korábban Berki Krisztiánnal is közeli viszonyban volt – még sosem volt ilyen szerelmes, a képei legalábbis erről árulkodnak.

Nemrég a szerelmesek szombat estéjébe kukkanthattunk be, most pedig egy újabb fotó látott napvilágot, amelyről nemcsak a napfény sugárzik, hanem a szerelem is.

Lauráék most ünnepelték a 6. hónapfordulójukat, ebből az apropóból került fel a romantikus poszt. A közösségi oldalán több száz kedvelés érkezett, és számos örvendező kommentet is kapott.

Szexi amazonként pózol Cserpes Laura: Fotó!

Cserpes Laura éppen egy egzotikus országban telelt a családjával, ahol az álomszép tengerparton, egy szál áttetsző csipkefelsőben fotózták az énekesnőt. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.