Kutyáival alszik Tóth Vera: Fotó!

kutya fotó alvás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő képet osztott meg a közösségi oldalán Tóth Vera. Nem gondoltuk volna, hogy egyszer megtudjuk, kivel/ kikkel osztja meg az ágyát. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Tóth Vera drasztikus életmódváltáson ment keresztül, ami nemcsak a külsejének, de az önbecsülésének is jót tett.

Vera ugyan régen is gusztusos csajnak tartotta magát, de azért a látványos változás meghozta az eredményt: a rajongói imádják az apró sortokban készült fotóit, és a darázsderekáért is oda vannak.

Most azonban egy teljesen más hangulatú képet osztott meg a követőivel, egy sokkal intimebb, hétköznapibb pillanatába engedett betekintést. Két hatalmas kutyával szundikál az ágyon. Ha ők a szexi sztár testőrei, akkor nem szívesen kerülnénk velük összetűzésbe.

Jetlag

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera végtelen lábai vonják el a figyelmet a Grand Canyonról: Fotók!

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tóth Vera Amerikában tölti jól megérdemelt pihenését. Rajongói legnagyobb örömére pedig folyamatosan posztol. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.