Palvin Barbara Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges magyar modell különleges képet töltött fel Instagram-oldalára. Egy férfivel pózol, puszit nyom az arcára, a kísérőszöveg szerint pedig mindennél jobban szereti. Vajon ki ő?

Barbi, aki pár nappal ezelőtt bomba fotókat posztolt a testéről, most újabb fényképet tett közzé közösségi oldalán. A fotón egy férfivel szerepel, akiről azt írta, hogy a legjobb ügynök és a legjobb barát, akit mindennél jobban szeret. Ő pedig nem más, mint Cyril Lefevre, akinek a modell boldog születésnapot is kívánt:

Happy birthdaaaay to the best agent and friend ❤️ to the moon and back @cyrilsurreal

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Már majdnem egy éve annak, hogy felröppent a hír, hogy Barbi és a Forma 1-es pilóta, Lewis Hamilton együtt vannak. Barbi akkor cáfolta a híreket, pedig többször is lefotózták őket, ahogy együtt szórakoznak. Márciusban aztán újra találkoztak.

Szentgyörgyi Rómeó: "Szingli vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20170407-szentgyorgyi-romeo-a-playboy-galan.htmlA hatszoros aerobik világbajnok, Szentgyörgyi Rómeó ugyan ritkán jár celebeseményekre, a Playboy gálával kivételt tett.TV + Sztárok--Hosszú Katinka és csapata nem sérült meg Stockholmbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170407-hosszu-katinka-es-shane-tusup-nem-serult-meg-stockholmban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pár nappal ezelőtt Stockholmba utazott Hosszú Katinka, Shane Tusup és csapatuk egy úszóversenyre. Most közösségi oldalukon közölték, hogy jól vannak.TV + Sztárok--Kiss Ramóna nyerte a Playboy Man of the Year Múzsa kategóriájáthttp://www.life.hu/sztarok/20170407-kiss-ramona-nyerte-playboy-man-of-the-year-muzsa-kategoriajat.htmlKiss Ramónát választották a Playboy Man Of The Year 2017 Múzsa kategóriáját, amit rendkívül megtisztelőnek érez. A színésznő a Life.hu-nak elmondta, mit jelent számára a kitüntetés, és azt is, hogy vetkőzne-e nyuszis magazinnak. TV + Sztárok--Zimány Linda és Oláh Gergő így gyakorolnak a vasárnapi Nagy Duettrehttp://www.life.hu/sztarok/20170407-zimany-linda-igy-gyakorol-a-vasarnapi-nagy-duettre.htmlZimány Linda és Oláh Gergő az egyik legígéretesebb párosa a Nagy Duettnek, de sokat is gyakorolnak azért, hogy minden hang és lépés a helyén legyen. Linda megmutatta, hogyan készülődnek a vasárnapi megmérettetésre. Íme, egy kis kulisszatitok. TV + SztárokOrigoBernáth József elárulta, hiányzott neki már a konyha http://www.life.hu/sztarok/20170407-bernath-jozsef-elarulta-miert-hagyta-ott-a-tevemusort.htmlA Life.hu riportere, Domszky László beszélgetett a Konyhafőnök egykori sztárjával, Bernáth Józseffel. Többek között arról is szó esett, hogy miért hagyta ott a népszerű tévéműsort és hogy mit csinál azóta? TV + Sztárok--Marsi Anikó megmutatta a lábaithttp://www.life.hu/sztarok/20170407-megmutatta-labait-marsi-aniko.htmlA Tények asztala mögött Marsi Anikó formás lábait nem sokszor láthatjuk, éppen ezért volt különleges alkalom, amikor Demcsák Zsuzsa unszolására a Mokkában megmutatta ezt a testrészét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.