Kim Kardashian hullámvölgy Kanye West
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 36 éves híresség nem bírta tovább cérnával, láthatóan teljesen összetört. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Kanye West életében sorra követték egymást a tragikus események, amelyek természetesen nemcsak rá, hanem a környezetére is hatással vannak.

A híres rappert bilincsbe verve vitték pszichiátriára, ahol paranoiával és depresszióval kezelték. Egy darabig el sem hagyhatta a Los Angeles-i kórház területét, de a neje, Kim végig mellette volt.

Mostanában pedig már úgy tűnt, hogy helyreállt a sztárpár élete. Kardashian is feldolgozta az őt ért rablótámadást, és ismét visszatért minden a szokásos kerékvágásba. Ám ezek a fotók mégiscsak arról árulkodnak, hogy valami nincs rendben: a szexi édesanya egy váratlan telefonhívást kapott, és a hírek hallatán teljesen összetört.

Kimet láthatóan kiborította a hír Forrás: E!

A szemtanúk szerint ezek a mondatok hangzottak el a beszélgetés során: "Miért, mi történt? Mi a baj? Kérlek, ne ijessz meg, mondd el, mi történik!"

A sztáranyuka teljesen összetört Forrás: E!

Kimnek nem sokkal később nyilvános megjelenésre kellett készülnie, de bevallotta: semmi energiája most ruhákat próbálni és sminkeléssel foglalkozni – írta meg a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.