Kim Kardashian fegyveres rablás áldozata lett

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
Párizs fegyver kim kardashian rablás ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár a párizsi divathét vendége volt, a szállodai szobájában rabolta ki őt két fegyveres, akik egy több millió dolláros ékszert tulajdonítottak el a sztártól. Kanye West a hír hallatára félbeszakította New York-i koncertjét és neje után repült.

Kim Kardashian érthetően nagyon megrémült, mikor a párizsi szállodai szobájában két fegyveres tört rá. A sztár testőrét megbilincselték a rablók, és egy több millió dolláros ékszert tulajdonítottak el, amit már a rendőrség is megerősített.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Kim Kardashian családja női tagjaival együtt a párizsi divathét vendége volt, ezért tartózkodott a szerelem városában, miközben férje New Yorkban adott koncertet. Kanye West a hír hallatára félbeszakította produkcióját, magánrepülőre pattant és feleségéhez utazott, akit nagyon megviselt a támadás. A hírek szerint személyi sérülés nem történt - írja a CNN.

Szerednyey Béla: "A nők sokszor nem tartják tiszteletben mások szerelmét"http://www.life.hu/sztarok/20161003-szerednyey-bela-szerint-sokszor-a-nok-a-hibasak-mert-csabitanak-velemeny.htmlA Jászai-díjas érdemes mű­vész szerint sokszor a nők tehetnek arról, hogy egy jól müködő párkapcsolat egyik napról a másikra felbomlik. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMi történt Sarka Kata arcával? Kissé eltorzult!http://www.life.hu/sztarok/20161003-sarka-kata-arca-eltorzult-grimaszokat-vagott-kislanyaval-a-musorvezeto.htmlSűrű hétvége van Sarka Kata háta mögött, hiszen részt vett barátnője, Szabó Zsófi esküvőjén egyéb szokásos teendői mellett. Az elmúlt két napot egy szelfisorozattal zárta, ami meglehetősen furcsára sikerült. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÉletéért menekült a háború elől az X-Faktor versenyzője, Gorbunov Dmitrij http://www.life.hu/sztarok/20161003-gorbunov-dmitrij-ukrajnabol-a-haboru-elol-eletet-feltve-menekul-magyarorszagra-az-x-faktorba.htmlTehetségeken kívül szívszorító emberi sorsok is megjelennek az X-Faktor színpadán: a kellemes hangú Gorbunov Dmitrij-ről például kiderült, a háború elől menekül Ukrajnából Magyarországra. TV + SztárokOrigoIlyen még nem volt: elhagyhatta a villát az egyik villalakó – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20161003-vv-zsolti-a-valovilag-8-ban-elhagyhatta-a-villat-idegenvezetes-kedveert.htmlIlyen még nem volt a VV-k történetében. VV Zsolti elhagyhatta a villát, hogy körbevigyen egy turistát Budapesten. TV + SztárokOrigoCsúnya véget ért a pálinkázás: kidobták a taccsot a villában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161003-a-valovilag-kulfoldi-vendegei-nem-birtak-a-palinkat-hanytak-kidobtak-a-taccsot-masnap.htmlHatalmasat buliztak a villában, még a pálinka is előkerült, amiből nem kis mennyiséget fogyasztottak el a lakók. A külföldi vendégek azonban nem igazán bírták a másnapot, muszáj volt könnyíteniük magukon az italozós este után. TV + SztárokOrigoEnnyit keres Ördög Nóra: Majka elárulta a hatalmas összegethttp://www.life.hu/sztarok/20161003-ordog-nora-fizeteset-majka-a-sztarban-sztar-musorban-arulta-el.htmlA Sztárban sztár ismét remek produkciókkal kápráztatta el a nézőket, de a zsűri is kitett magáért. A szabadszájú Majka ezúttal talán kicsit többet is mondott a kelleténél: kifecsegte Ördög Nóri fizetését! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.