Petics Kristóf, az X-Faktorból kizárt énekes rossz körülmények között él

Forrás: rtl -
X-Faktor Petics Kristóf pénz MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petics Kristófot viselkedése miatt zárták ki az X-Faktorból, azóta sem nyugodott le. Az énekes állítólag most nagyon rossz körülmények között él, rajongóinál húzza meg magát, és fizikai munkával keresi meg a betevőjét. Ezt állítja legalábbis korábbi menedzsere, MC Hawer.

Petics Kristófot kizárták az X-Faktorból, méghozzá botrányos viselkedése miatt. A fiúnak korábban sem volt egyszerű élete, legalábbis erről számolt be annak idején a Life.hu-nak. A botrányai után sokszor szerepelt címlapokon, de egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől. Kiderült, hogy segédmunkából tartja fenn magát, és a rajongóinál alszik. Ezt állítja legalábbis MC Hawer, Kristóf korábbi menedzsere.

Petics Kristóf fizikai munkából tartja fenn magát Forrás: RTL Klub

A Bors először Kristófot szerette volna elérni, de ő nem volt hajlandó kommunikálni. Mc Hawer azonban készséggel elmondta, mi a helyzet mostanában a botrányos énekessel, akivel azért romlott meg a kapcsolatuk, mert a fiú megsértette őt. "

Ha nem lennének az egykori rajongói, akik sajnálják, hogy ilyen sorsra jutott, már rég az utcán aludna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.