Gáspár Győzikéék rengeteg fenyegető üzeneteket kapnak

2017.04.21. 10:19

Ismét sok a botrány a Gáspár család körül: nem elég, hogy a megcsalásos ügye is zajlik, ezzel párhuzamosan adócsalás miatt is nyomoznak ellene, most ráadásul még az életüket is félthetik: fenyegető üzeneteket kapnak.

Győzikéék feje fölött összecsaptak a hullámok. Nemrég Evelin kikotyogta, hogy annak idején Győző megcsalta Bea asszonyt, méghozzá VV Gigivel, amit egyébként az ex villalakó tagad. Emellett pedig adócsalás miatt folyik ellene nyomozás, már a házkutatás is megtörtént az otthonukban. A showman nem lehet nyugodt, de ha akarna, sem tudna békére lelni, ugyanis ráadásként még az életüket is félthetik. Folyamatosan fenyegető üzeneteket kapnak.

Győzikéék félnek

"Ha valaki leszúr engem az utcán, azért ki lesz a felelős? Sok fenyegető levelet kapunk, és nem csak a közösségi oldalon, hanem postán is. Olvasás nélkül széttépem őket, és mennek a kukába. Totálisan kivagyunk Beával. Az egy dolog, hogy írogatnak nekünk név nélkül, de még a koncertjeimet, fellépéseimet is lemondták. Álljon már meg a menet" - mondta a Blikknek Győzike, egyszer szembe is került egyik gyűlölködőjével. "Nemrég Beával a fővárosban jártunk, egy drága autóból kiszállt egy férfi, jött felém, közben azt mondogatta, hogy te tolvaj! Na akkor azért megijedtem. Hát mi lesz itt? Hogy nem merem majd elhagyni a házat? Ezt ki teszi jóvá? Ki véd meg?" - tette fel a kérdést a showman, akiről nemrég megtudhattuk, hogy miből él: az agyából!

GyőzikeGáspár Győzőfenyegetés