Gáspár Győző arany Győzike ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gáspár családnak vannak tartalékai: a NAV kommandósai a házkutatás során 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak le. Állítólag ezek Evelin örökségei a nagymamától.

Gáspár Győzikénél nemrég házkutatást tartottak a NAV kommandósai, és úgy tűnik, volt mit megtalálni. A showman akkor úgy nyilatkozott az ügyről, hogy senkinek nem kívánja azt, amit akkor ő átélt. "Rengeteg ember szállta meg a házamat, még a telefonomat is elvették, senkit nem tudtam hívni" - mondta Győzike. A showman több ingóságát is lefoglalta a hivatal, és nemrég kiderült, hogy ezek között voltak a 120 milliót érő arany ékszerek, amik a család egyik széfjéből bukkantak elő.

Győzikééknél 120 milliónyi ékszer lapult a széfben

A Ripost információja szerint a Gáspár Győző ellen indított adócsalási ügyben ezek az aranyak szolgálhatnak fedezetül, de

Győzike természetesen fájlalja, hogy lefoglalták az ékszereket.

Azt állítja ugyanis, hogy ez nem az övé, hanem a lánya, Evelin öröksége a nagymamától. Ezt papírokkal is szívesen igazolta volna, de állítólag a NAV emberei ezzel nem foglalkoztak.

Erzsébet, az anyakirálynő utálta Dianát: a nevét sem lehetett kimondanihttp://www.life.hu/sztarok/20170424-erzsebet-gyulolte-dianat.htmlAz anyakirálynő nagy titkát fedte fel volt bizalmasa: kiderült, hogy Erzsébet valósággal gyűlölte Dianát. Még a nevét sem lehetett előtte kimondani. TV + SztárokAFPVajna Timi félmeztelenül ölelget egy cicát: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170424-vajna-timi-fehernemuben-egy-macskaval-pozol.htmlElképesztően szexi kép látott napvilágot Vajna Timiről: ráadásul nem is egyedül pózolt a kamerák előtt. TV + SztárokOrigoAleska Diamond az interneten ismerkedett meg új szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170424-aleska-diamond-megismerkedett-uj-szerelmevel.htmlAleska Diamond jó ideje szingliként élte az életét, de nemrég rámosolygott a szerencse. Az interneten talált egy férfit, akivel úgy tűnik, nagyon jó úton haladnak. TV + Sztárok--Vilmos herceget arcon locsoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20170424-vilmos-herceget-lelocsoltak.htmlFinoman szólva is szerencsétlenül járt Vilmos herceg, pedig ő csak jót akart. Maratonfutóknak osztogatott vizet az első sorból, amikor őt találták telibe a folyadékkal. TV + Sztárok--Jordán Tamás nagyon aggódik Törőcsik Mari állapota miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170424-nagyon-aggodik-torocsik-mari-allapota-miatt-jordan-tamas.htmlTörőcsik Mari, a nemzet színésze már hetek óta nincs jól. Legutóbb akkor hallottunk róla, amikor pár hete kórházba került. TV + Sztárok--Hódi Pamela és Jolly estek ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170423-hodi-pamela-es-jolly-estek-ki-a-tv2-a-nagy-duettjebol.htmlA Nagy Duett negyedik adásában jóformán több rossz produkciót láthattunk, mint jót. A műsor zenei szerkesztői bizony feladták a leckét a nézőknek, nehezen lehetett szavazni a gyengébbnél gyengébb produkciókra. Egy párosnak azonban most is távoznia kellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.