Amber Heard Elon Musk Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp és egykori felesége, Amber Heard házassága viharos körülmények között ért véget, de úgy tűnik, a színésznő máris továbblépett. 

Johnny Depp és Amber Heard nagyon csúnyán váltak el. A hírt botrányok követték, a válás oka ugyanis állítólag a színész brutalitása volt, aki felesége szerint bántalmazta őt. Egy napvilágra került videón például jól látszik, ahogy Depp részegen őrjöng és pusztít mindent maga körül.

A 31 éves szőkeség csontsoványra fogyott a hercehurcában, de úgy tűnik, mostanra tovább lépett a régi életén. Fotók készültek arról, ahogy a Tesla cégvezetőjével, Elon Muskkal randizik.

Cheeky

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés,

Első alkalommal Ausztráliában léptek együtt a nyilvánosság elé, ahol Amber a legújabb filmjét, az Aquaman-t forgatja. Kéz a kézben, egymást átkarolva jártak fel és alá, így mindenki számára egyértelművé vált, hogy valami alakul közöttük - írta meg a People.

Íme egy fotó, amelyen jól látszik Amber rúzsfoltos csókja az üzletember arcán Forrás: Instagram

Bizonyos források szerint a 45 éves üzletember már korábban is ostromolta a fiatal szépséget, aki idáig nem adta be a derekát, de most úgy tűnik Musk sikerrel járt.

Így készül Freddie, Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválra - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-igy-keszul-freddie-papai-joci-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlPápai Joci képviseli idén hazánkat az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén, Kijevben, a szakkommentátor pedig a korábbi győztes, Freddie lesz. TV + Sztárok--Vilmos herceg elárulta, hogyan szoktak randizni Katalinnalhttp://www.life.hu/sztarok/20170425-vilmos-herceg-igy-randizik-katalinnal.htmlVilmos és Katalin randijairól a legtöbb embernek vannak elképzelései, de valószínűleg ez messze áll a valóságtól. A herceg elárulta, milyen náluk egy ideális randi este! TV + Sztárok--Gáspár Győző barátja váratlanul elhunythttp://www.life.hu/sztarok/20170425-gyozike-baratja-autobalesetben-hunyt-el.htmlMostanában nem kíméli a sors a Gáspár családot. Sorra követik egymást a rossz hírek. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa 9 év után távozott a TV2-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170425-demcsak-zsuzsa-tavozott-a-tv2-tol.htmlDemcsák Zsuzsa az üzleti életben folytatja, valamint a családi vállalkozásban van rá szükség, ami egyre több idejét emésztette fel a műsorvezetőnek. Ezért döntött a távozás mellett. Kilenc év után búcsúzik a TV2-től. TV + SztárokOrigoTóth Gabi apró rövidnadrágban pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-toth-gabi-apro-rovidnadragban-pozolt.htmlTóth Gabi immár szingliként mutatta meg hosszú combjait rajongóinak, méghozzá egy falatnyi sortban! TV + Sztárok--Pumped Gabo összeomlott - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-osszeomlott-video.htmlPumped Gabo és párja, Ági kapcsolata mindig is hullámvasút volt. Ám úgy tűnik, szerelmük a végéhez érkezett... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.