Katalin hercegnő imádja a Superga cipőjét - Fotó!

Forrás: AFP/Remko De Waal -
Kate Middleton Katalin hercegné Superga tornacipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most kiderült, hogy melyik ruhadarab áll a legközelebb Kate Middleton szívéhez. Mi nem ezt tippeltük volna. Fotó!

Mint kiderült, Vilmos herceg felesége kifejezetten szereti a lezser, kényelmes viseletet, de a rangjából adódóan ritkán kerül rá sor, hogy könnyedebb ruhákat viselhessen.

Nemrég azonban lencsevégre kapták Katalint, ahogy a kedvenc Superga márkájú tornacipőjében sétálgatott a húga londoni háza előtt. Mivel Pippa hamarosan férjhez megy, elkél a nővére segítsége.

Legutóbb pedig a királyi család több tagja is részt vett egy jótékonysági eseményen, hogy támogassák a maratonfutókat. A híres családanya ezúttal is a kedvenc fehér cipőjét viselte, amit sikerült is viszonylag közelről lencsevégre kapni.

Ez a hercegné kedvenc cipője Forrás: Karwai Tang

Katalin hercegné terhes? Fotók!

Katalin és Vilmos a napokban egy indiai eseményen vettek részt, ahol a hercegné igen árulkodóan viselkedett. Többeknek szemet szúrt, hogy Vilmos herceg kedvese nem pezsgőspoharat, hanem egy narancslével megtöltött pohárkát szorongatott egész este egy rendezvényen. De nemcsak a viselkedése volt árulkodó, hanem az öltözéke is.

Íme, a fotó, amivel Katalin hercegnő teljesen kiborította az apósáthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-katalin-hercegno-fellibbeno-szoknyaja-foto.htmlKatalin hercegnő villámgyorsan hódította meg az angolok szívét, és hercegnéi kötelezettségeinek is mindig maradéktalanul eleget tett. Apósa, Károly herceg mégis kiakadt rá. TV + Sztárok--Így készül Freddie, Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválra - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-igy-keszul-freddie-papai-joci-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlPápai Joci képviseli idén hazánkat az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén, Kijevben, a szakkommentátor pedig a korábbi győztes, Freddie lesz. TV + Sztárok--Vilmos herceg elárulta, hogyan szoktak randizni Katalinnalhttp://www.life.hu/sztarok/20170425-vilmos-herceg-igy-randizik-katalinnal.htmlVilmos és Katalin randijairól a legtöbb embernek vannak elképzelései, de valószínűleg ez messze áll a valóságtól. A herceg elárulta, milyen náluk egy ideális randi este! TV + Sztárok--Gáspár Győző barátja váratlanul elhunythttp://www.life.hu/sztarok/20170425-gyozike-baratja-autobalesetben-hunyt-el.htmlMostanában nem kíméli a sors a Gáspár családot. Sorra követik egymást a rossz hírek. TV + Sztárok--60 éves lett Nemcsák Károly, vagyis a Szomszédok Vágási Ferijehttp://www.life.hu/sztarok/20170425-boldog-szuletesnapot-nemcsak-karoly.htmlNemcsák Károly egyik legismertebb szerepe a Szomszédok című sorozat Vágási Ferije, akit azóta sem tud senki elfelejteni. Beszólásai ma még több mosolyt csalnak az arcunkra, mint annak idején. Vágási Feri legfelkapottabb jeleneteivel köszöntjük Nemcsák Károlyt a születésnapján. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa 9 év után távozott a TV2-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170425-demcsak-zsuzsa-tavozott-a-tv2-tol.htmlDemcsák Zsuzsa az üzleti életben folytatja, valamint a családi vállalkozásban van rá szükség, ami egyre több idejét emésztette fel a műsorvezetőnek. Ezért döntött a távozás mellett. Kilenc év után búcsúzik a TV2-től. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.