Így néz ki most Burt Reynolds: Fotó!

fotó színész Burt Reynolds nyilvános
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nyilvános eseményen láthattuk a híres színészt. Így néz ki most a 81 éves Burt Reynolds: Fotó!

Burt Reynolds kivételt tett, és az új filmjének köszönhetően nyilvánosan mutatkozott. A Dog Years című produkciót a Tribeca Filmfesztiválon mutatták be New Yorkban, ennek apropójaként pedig gyorsan lencsevégre kapták a 81 éves sztárt is.

Reynolds jól kezelte a nyilvános megjelenést, de egy idő után muszáj volt szerezni számára egy széket, ugyanis képtelen volt kikerülni a riporterek kereszttüzéből - írta meg a People.

Így nézett ki a színész a "Dog Years" című film premierjén Forrás: 2017 Getty Images/Noam Galai

Meg kell hagyni, Burt már elmúlt 80 éves, de ennek ellenére is őriz valami sármot a mosolya. Valószínűleg ezért omladoztak utána egész életében a nők, amit a férfi mindig ki is használt.

Még mindig ő Burt Reynolds élete szerelme!

Reynolds nagy nőcsábász hírében állt, de úgy tűnik, az ő szívét is volt, aki elrabolta. A két sztár az 1970-es évek végén, a 80-as évek elején volt együtt, 4 filmben is játszottak együtt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.