tévéműsor Ázsia Expressz Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és családja megérkezett Vietnamba. A nem mindennapi eseményről a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit.  

Ahogy azt a Life.hu korábban már megírta, Ördög Nóra a családjával Ázsiába utazott. Természetesen nem örökre, csak a frissen készülő Ázsia Expressz című műsor kedvéért. Nóra sokáig vívódott azon, hogy elvállalja-e a felkérést, de aztán végül is egy családi kupaktanács keretein belül eldöntötték:

ha anyának mennie kell, akkor megy vele együtt mindenki.

Nóra egy korábbi interjúban arról mesélt, hogy egy hatalmas kalandnak fogják fel az előttük álló hónapokat. Nem tudják pontosan, hogy mi vár ott majd rájuk, de mindannyian nagyon izgatottak.

Best crew ever❤️❤️❤️ #azsiaexpressz #izgatottvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Most pedig napvilágra kerültek az utazás első fotói Nóri közösségi oldalán. A műsorvezető által kiposztolt képeken a család névre szóló kártyáit láthatjuk, illetve azt is, hogy Mici már milyen otthonosan mozog az idegen környezetben.

Ördög Nóra családja egyszerűen tüneményes

Bár hivatalosan nem Nóri, hanem Nánási Pál a fotós a családban, most a TV2 műsorvezetője is készített egy gyönyörű képet a szeretteiről. Elképesztően cukik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.