Kibeszélő show-t indít az RTL Klub Nádai Anikóval

Forrás: Instagram/nadai_aniko -
Erdélyi Mónika Nádai Anikó műsor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt hír került napvilágra az RTL Klub készülő műsoraival kapcsolatban: beszélgetős showt indít a csatorna Nádai Anikóval. 

Nemrég kiderült, hogy a csatorna egy Mónika showhoz hasonló műsort indít, melynek Nádai Anikó lesz az egyik műsorvezetője. A csatorna egyik dolgozója név nélkül nyilatkozotta témában, és érdekes részletek derültek ki:

Nádai Anikó fogja vezetni a csatorna új műsorát Forrás: Instagram/nadai_aniko

"A hír igaz, én is részt vettem a castingon. Csak amikor beérkeztem, tudtam meg, hogy miről van szó, addig nem mondtak semmit. Egy Mónika Show típusú talk-show-t terveznek két műsorvezetővel, akik váltásban szerepelnének"

"A produkció a korábbi műsor folytatása lehet, hiszen még a díszlet is nagyon hasonlít arra, amit a Mónika Show-ban használtak. Annyi biztos, hogy az egyik műsorvezető Nádai Anikó lesz, de a váltótársát még keresik. Úgy tudni, Ada a legesélyesebb" - írta meg a Bors.

Nádai Anikó szakításával humorizáltak Balázsék

Sebestyén Balázs egy fikarcnyit sem lett finomabb, esti műsorában mindenkinek megtalálja a legérzékenyebb pontját, Nádai Anikónak is: a szakításán viccelődtek.

Medveczky Ilona megsértődött a reggeli műsorban: nem jutott neki elég időhttp://www.life.hu/sztarok/20170505-medveczky-ilona-megsertodott-a-reggeli-musorban.htmlMedveczky Ilona a pályafutását mutatta be egy reggeli műsorban, erre mindössze 10 perce volt. Sajnos az idő nem volt elegendő ahhoz, hogy mindent elmondjon, ezért sértődött meg a művésznő. TV + SztárokOrigoFöldesi-Béres Rózsa álláspontja Bálint Antónia perével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170505-foldesi-beres-roza-allaspontja-balint-antoniaval-kapcsolatban-1.htmlMint ahogy arról néhány napja beszámoltunk, elsőfokon véget ért Bálint Antónia rágalmazási pere. Földesi-Béres Rózsa, aki egyébként Bálint Antónia gyermeke apjának felesége, azért perelte az egykori szépségkirálynőt, mert Antónia a saját közösségi oldalán illetlen szavakkal bántotta Rózsát és gyermekét. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék Reggeli Show-ja több nagyvárosban is hallható lesz!http://www.life.hu/sztarok/20170505-sebestyen-balazsek-tobb-nagyvarosba-is-hallhatoak-lesznek.htmlSebestyén Balázsék nagy bejelentéssel érkeztek a mai Reggeli Show-ba. Ennek a hírnek a műsor rajongói fognak örülni a legjobban: egyre több nagyvárosban lesznek hallhatóak ugyanis Balázsék. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoExek az édenben: Alex máris távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170505-exek-az-edenben-alex-maris-tavozott.htmlCsütörtök este megint egy fiúnak kellett elhagynia Bali szigetét. Az előző nap csúnya vitába keveredő Geri jó eséllyel pályázott a távozó helyre, mégsem neki kellett mennie. TV + Sztárok--Könyvet ír a híres magyar színésznő leszbikus szeretőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170504-a-magyar-szineszno-leszbikus-szeretoje-konyvet-ir-tortenetukbol.html2016 augusztusában borzolta fel a kedélyeket az a hír, miszerint egy ismert magyar színésznő nyolc évig leszbikus kapcsolatban élt egy fiatal lánnyal. Nos, ez a lány kitálal, könyvet írt a történetükből, ami a 2017–18-as színházi évad kezdetén jelenik meg. TV + Sztárok--Lorenzo Lamas válni készül? http://www.life.hu/sztarok/20170504-lorenzo-lamas-es-shawna-craig-regota-nem-talalkoztak.htmlLorenzo Lamas hónapok óta nem találkozott a feleségével, így nem lenne meglepő, ha hamarosan elválnának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.