szülés titok gyermekáldás Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy világ várja lélegzet-visszafojtva Beyoncé szülését, de lehet hogy már le is csúsztunk róla? 

Mikor Beyoncé bejelentette az ikerterhességet, egy világ örült vele együtt a boldogságának. Ugyan még fellépéseket is le kellett mondania az áldott állapot miatt, ennek ellenére a rajongói nagy izgatottsággal várják a babákkal kapcsolatos fejleményeket.

Az énekesnő év elején készült fotóin még jól látszik a gömbölyödő pocak, míg a most napvilágra került felvételen pedig úgy néz ki, mintha már nem is lennének odabent a babák.

Elképzelhető, hogy észrevétlenül, az éj leple alatt világra hozta a csemetéit, de azon se lennénk meglepődve, ha csak az öltözéke csapna be mindenkit.

Beyoncét kimeríti az ikerterhesség: rosszul néz ki

Beyoncé ikreket vár férjétől, és bár nagyon boldogok a kicsik miatt, az énekesnő alig várja, hogy megszülessenek. Szörnyen kimeríti őt az ikerterhesség, nem is néz ki jól!

Hosszú Katinkát imádják a közösségi oldalakon is http://www.life.hu/sztarok/20170510-ezzel-a-fotoval-kapta-a-legtobb-lajkjat-hosszu-katinka.htmlExkluzív interjú került napvilágra Hosszú Katinkával. Többek között azt is elárulta, hogy mely fotójával szerezte a legtöbb lájkot a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Pumpedék: kocsiban fogdosta Gábort Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20170510-pumpedek-kocsiban-fogdosta-gabort-agi.htmlAmóta Gabo Vv Zsófival csókolózott, áll a bál közte és barátnője, vagyis inkább exbarátnője, Ági között. A pár azonban közös műsor felvételére ment, így több időt töltöttek együtt, mint amit a lány szeretett volna. TV + SztárokOrigoHázasság első látásra: Doma válna, ha dönteni kellenehttp://www.life.hu/sztarok/20170510-hazassag-elso-latasra-doma-valna-ha-donteni-kellene.htmlA Házasság első látásra műsorban a megismert négy pár között egy volt, akiknél lehetett némi remény, hogy - egy ideig legalábbis - együtt maradnak. Ám amíg az esküvőn és a nászúton cukiskodtak, a hétköznapokban nehezen tudnak együtt működni. Ráadásul van más baj is: Adri nem fekszik le Domával. TV + SztárokOrigoGyőzike az életéről, terveiről és családjáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170510-gyozike-az-eleterol-nyilatkozott.htmlGyőzike körül nagy a felfordulás mostanában, amiből már elege van. Azt tervezi, hogy visszavonul, de mint mondta, egy közszereplő nem cserélheti ki az agyát. Az elmúlt években rengeteg rossz történt vele, ezért csak boldogságra vágyik és erről könyvet is ír, illetve kötetet! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVigyázat, gyerekkel vagyok! - Schobert Norbinak tikkel a tokájahttp://www.life.hu/sztarok/20170510-vigyazat-gyerekkel-vagyok-schobert-norbinak-tikkel-a-tokaja.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! címá másorban vendégeskedett Norbi és Lara. A kislány szerint az a legviccesebb apukájában, hogy tikkel a tokájával, folyton ezen röhögnek otthon. TV + Sztárok--Sarka Kata kizárta a Magyarország Szépe egyik indulóját: Aimara férjezett volthttp://www.life.hu/sztarok/20170510-sarka-kata-kizarta-a-magyarorszag-szepe-egyik-indulojat-ferjezett-volt.htmlSarka Kata most minden idejét szépségversenye rendezésével tölti, és már be is mutatta az induló lányokat. Egyikükkel azonban kellemetlen szituációba került, melynek végén ki kellett zárni a versenyzőt, ugyanis az induló férjezett! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.