Veres Mónika, vagyis Nika bejelentette eljegyzését - Fotó!

Forrás: A Dal -
eljegyzés Nika Veres Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veres Mónikát, vagy, ahogy mindenki ismeri, Nikát eljegyezte barátja. Az énekesnő Facebook-oldalán közölte a hírt a rajongókkal.

Veres Mónika, azaz Nika nem beszél túl sokat a magánéletéről, ennek ellenére nem is olyan rég felröppent a hír, miszerint eljegyezték. Az énekesnő nem kívánta sem cáfolni, sem megerősíteni az értesülést egészen eddig, ám most beszámolt az örömhírről.

Eljegyezték NIkát Forrás: A Dal

Peti a párom megkérte a kezemet, hatalmas IGENT mondtam!

Szabó Zsófi túlságosan vékony lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170512-szabo-zsofi-nagyon-sovany-lett.htmlSzabó Zsófin évekkel ezelőtt talán volt egy-két kiló felesleg, de annak mára nyoma sincs. Teljesen lefogyott a műsorvezető, talán túlságosan is sovány lett. TV + Sztárok--Exek az Édenben: Exek Andikát szavazták ki, zokogva távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170512-exek-andikat-szavaztak-ki-zokogva-tavozott.htmlAz Exek az Édenben kiválasztása drámaira sikerült. Végül Exek Andikának kellett távoznia, még egykori pasija is őt szavazta kis. Zokogva húzta ki a bőröndjét a luxusvillából a játékos. TV + Sztárok--Gáspár Bea boldogságát beárnyékolja Győzike botránya http://www.life.hu/sztarok/20170512-gaspar-bea-boldogsagat-bearnyekolja-gaspar-gyozo-botranya.htmlHihetetlen öröm érte Gáspár Beát, hiszen megnyerte a Konyhafőnök VIP fődíját. Boldogsága azonban nem lehet teljes, hiszen Győzike adócsalási botránya rá is árnyékot vet. TV + SztárokOrigoHujber Feri több ország vezetőjének is beszólthttp://www.life.hu/sztarok/20170512-hujber-feri-miniszterelnokoknek-szolt-be.htmlHujber Feri mostanság egyre több furcsaságot csinál. Bátor és vakmerő, de vajon a fejében minden rendben van? TV + SztárokFotó: Szabó Balázs - OrigoRékasi Károly visszatér a színpadra: a József Attila Színházban fog játszanihttp://www.life.hu/sztarok/20170512-rekasi-karoly-visszater-a-szinpadra.htmlRékasi Károly motorbalesete óta sok mindenen ment keresztül. Hosszú idő volt, mire rendeződött az állapota, addig színpadra sem állhatott. Úgy néz ki, ennek vége: újra játszani fog a színész. TV + Sztárok--Már nagyon várja az esküvőjét Stohl András lánya, Stohl Lucahttp://www.life.hu/sztarok/20170512-mar-nagyon-varja-az-eskuvojet-stohl-luca.htmlStohl Lucát gyönyörű esküvői ruhákban fotózták, ennek aprópóján pedig a Best magazin faggata a csinos műsorvezetőt.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.