eljegyzés Nika Veres Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltve őrzi a magánéletét Nika, azaz Veres Mónika, mégis kiderült, hogy barátja nemrég eljegyezte. Várjuk, mikor lesz az esküvő.

Veres Mónika, azaz Nika nem sokszor nyilatkozik a magánéletéről, közösségi oldalaira sem posztol szerelmével közös képeket, ettől függetlenül nagyon is jól vannak, olyannyira, hogy a hírek szerint Nikát nemrég el is jegyezték.

Nika menyasszony lett Forrás: A Dal

A 24.hu információi szerint az énekesnőt egy fellépésén kérte meg a barátja, ám erről hivatalosan még nem osztott meg információt Nika. A lap szerint a privát Facebook-oldalán ugyan közzétette a jó hírt, de ezt csak az ismerősei, és a barátai láthatják. Az énekesnő egyelőre nem nyilatkozott az eljegyzésről, de reméljük hamarosan a rajongói is gratulálhatnak neki.

Cégvezetők tanulnak Stohl András hibáiból - Életéből tart előadást a színészhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-cegvezetok-tanulnak-stohl-andras-hibaibol-eletebol-tart-eloadast-a-szinesz.htmlCégeknél tart előadást Stohl András. A drogprevenciós előadások után a színész most arra oktatja a vezetőket, hogy hogyan lehet egy félresiklott életet helyrehozni - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoZimány Linda és Oláh Gergő esett ki A Nagy Duettből http://www.life.hu/sztarok/20170508-a-nagy-duettbol-tv2-zimany-linda-es-olah-gergo-esett-ki.htmlAnyák napjára esett A Nagy Duett adása, a sztárok pedig meglepetéssel készültek az alkalomra. Szem nem maradt szárazon.TV + SztárokOrigoElőször jelent meg együtt nyilvánosan Harry herceg és Meghan Markle színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170507-eloszor-jelent-meg-a-nyilvanosag-elott-harry-herceg-es-meghan-markle-szineszno.htmlMérföldkőhöz érkezett Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata: először mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, hivatalosan is felvállalva ezzel kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoGáspár Bea 10 milliós nyereményét elviszi a NAVhttp://www.life.hu/sztarok/20170507-gaspar-bea-10-millios-nyeremenyat-elveszi-a-nav.htmlGáspár Bea nyerte meg a RTL Klub főzőműsorát A konyhafőnök VIP-et. A nyereményét azonban nem élvezhette, a 10 millióra máris rátenyerelt a NAV. Győzikét sikkasztással, csalással vádolják, a vagyon pedig Beával közös... TV + SztárokOrigoMegmutatta gömbölyödő pocakját Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20170507--szinetar-dora-megmutatta-gonbolyodo-pocakjat.htmlRégen várják már a rajongók ezt a fotót!TV + Sztárok--Barátnője meztelen fotóit tette közzé Benkő Dániel lantművész (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170507-baratnoje-meztelen-fotoit-tette-kozze-benko-daniel-lantmuvesz.htmlA Bors fedezte fel Benkő Dániel legfrissebb fotóit, amiken a kedvese hátsóját prezentálja az Instagramon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.