Tóth Andi dekoltázsa foglyul ejtette a tekintetünket

dekoltázs Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hittük, ma abszolút Tóth Veráé lesz a nap dekoltázsvillantása, de aztán jött Tóth Andi és mindent vitt.

A fiatal énekesnő kitette, amit kellett, majd alábbi fotóját kitette az Instagramjára:

#theonlythingthatmatters

Tóth Andi (@tothandi.andy) által megosztott bejegyzés,

Korábban felmerült a hír, hogy Andi feltöltette az ajkait. Később aztán az X-Faktor fiatal győztese cáfolta, hogy plasztikai beavatkozáson esett volna át. Itt nézheted meg a gyanús fotót!

Sztárok, akiknek van élő hasonmásuk: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170428-igy-neznek-ki-a-szexi-hiressegek-hasonmasai.htmlEgyre inkább kezdünk hinni az elméletben, mely szerint mindenkinek létezik egy hasonmása valahol a világban. Ezek a sztárok már megtalálták a párjukat. TV + SztárokOrigoTóth Vera dekoltázsáról nem tudjuk levenni a szemünkethttp://www.life.hu/sztarok/20170513-toth-vera-dekoltazsa.htmlAz énekesnő nem szégyenlősködik, rengeteg fotózáson vesz részt, interjúkat ad és szexi képeket is posztol a fogyása után. Így tett most is.TV + SztárokOrigoRendőrök vitték el az RTL Klub sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170513-rendorok-vittek-el-wossala-rozinat.htmlPár évvel ezelőtt rendőrségi fogdába került a tévés séf, Wossala Rozina. Édesanyja, Kánya Kata tette le érte az óvadékot. 60 ezer forintot kellett fizetnie, hogy lánya ne töltse rácsok mögött az éjszakát a Markó utcában. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÚj szerelméről mesélt Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20170512-nadai-aniko-uj-szerelmerol-meselt.htmlNádai Anikó tavaly év végén szakított gyermeke apjával, de szerencsére gyorsan rátalált a szerelem. TV + Sztárok--Vajna Timi hazatér Amerikából, hogy együtt menjen férjével Cannes-bahttp://www.life.hu/sztarok/20170512-vajna-timi-hazater-amerikabol-hogy-egyutt-menjen-ferjevel-cannes-ba.htmlMár több hónapja él külön Vajna Timi és férje, Andy Vajna. Timi Amerikában építgeti karrierjét, míg férje Magyarországon maradt az üzleti ügyei miatt, de most végre egy kis időt újra együtt tölthetnek.TV + SztárokOrigoVV Dyával csalta a feleségét VV Fecó: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170512-vv-feco-bevallotta-kivel-csalta-a-feleseget.htmlNem mindennapi vallomást tett a ValóVilág 6 sztárja. Beismerte, hogy megcsalta a feleségét, és még azt is elárulta kivel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.