plasztika Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal lenne még a plasztikához a Válótársak kamaszlánya. 

A Bors szúrta ki, hogy Tóth Andi arca, helyesebben az ajkai megváltoztak. Íme:

#sunshine

Tóth Andi (@tothandi.andy) által megosztott bejegyzés,

A napilap arról is ír, hogy az X-Faktor fiatal győztese cáfolta, hogy plasztikai beavatkozáson esett volna át. Így festett korábban:

Indulás meccset nézni Hajrá srácok!! ♥ #cocacola #euro2016

Tóth Andi (@tothandi.andy) által megosztott bejegyzés,

Te milyen gyakran mosod a melltartódat?http://www.life.hu/trend/20170317-milyen-gyakran-mosod-a-melltartodat.htmlVannak, akik minden alkalom után kimossák a melltartójukat, de akadnak, akik azt vallják, túl drága ruhadarab ez ahhoz, hogy naponta mosógépbe tegyük. Nos, az igazság a kettő között van TrendThinkstockÍgy érezd magad szépnek! - Provokatív fotósorozathttp://www.life.hu/trend/20170305-igy-erezd-magad-szepnek-provokativ-fotosorozat.htmlTabudöntögető fotósorozatot készített Kierra Mellenthin. Képeivel arról beszél, nincs olyan, hogy objektív szépség, ideális testalkat, éppen ezért a The Worthy Projectben különböző életkorú, testalkatú nőkkel dolgozott együtt. TrendOrigoÍgy fest most a Paula és Paulina főszereplője, Gabriella Spanichttp://www.life.hu/trend/20170305-igy-fest-most-a-paula-es-paulina-foszereploje-gabriella-spanic.htmlSem viselkedése, sem külseje miatt nem dolgoznak már szívesen a rendezők a Paula és Paulina bájos főszereplőjével, Gabriella Spanickal. A színésznőről azt beszélik, kiállhatatlan, ráadásul agyonplasztikáztatta magát. TrendOrigoMegalázták testalkata miatt Adele-thttp://www.life.hu/trend/20170305-megalaztak-testalkata-miatt-adele-t-grammy-galan.htmlHiába zsebelt be Adele a Grammy-gálán öt díjat is, mégsem lehet maradéktalanul boldog. A túlsúllyal küzdő énekesnőt csúnyán kicikizték. Az ok: a testalkata és a választott ruhája. Trend--Átlátszó felsőben pózol Radics Gigihttp://www.life.hu/trend/20170226-atlatszo-felsoben-pozol-radics-gigi-enekesno.htmlNem lehet elégszer leírni, hogy a kis duci lányból milyen csodálatos nővé érett Radics Gigi. A közösségi oldalára feltöltött fotóiból kiderül: ezzel ő is tisztában van. TrendOrigoLakatos Márk felelt a Háry Estély arculatáérthttp://www.life.hu/trend/20170226-hary-estelyt-lakatos-mark-stylingolta.htmlAz ország stylistja, Lakatos Márk idén nem csak az Opera közönségének súgott öltözködési tippeket, de a Háry Estély komplett arculatáért is ő felelt. A Life.hu-nak arról mesélt, hogy ő maga milyen ruhát választ magának egy nívós rendezvényre, de az általa alkalmazott díszletelemekről is kifaggattuk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.