Eva Longoria terhes? Gömbölyödő hassal fotózták le

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Andrew Milligan -
fotó terhesség gyerekvállalás Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég olyan fotók kerültek napvilágra a Született feleségek sztárjáról, amik komolyan elgondolkodtattak minket: a híres színésznő terhes? 

Végül is, nem lenne abban semmi meglepő, ha a színésznő áldott állapotba kerülne, hiszen már megtalálta a társát, akivel boldog egyetértésben élnek, férj és feleségként.

A közelmúltban olyan képek kerültek napvilágra Eváról, melyeket nézve már szinte biztosak lehetünk abban, hogy áldott állapotban van. Korábban is láttunk már gyanús felvételeket, de a mostaniak viszik a pálmát.

Ezt a pocakot nehéz lenne megmagyarázni Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Andrew Milligan

Az is lehetséges, hogy egyik pillanatról a másikra drasztikusan meghízott a hasára, de erre elég kicsi az esély. Ez után nem lepődnénk meg, ha a színésznő bejelenté a gólyahírt.

Távolabbról nézve is úgy tűnik, hogy itt bizony nem egyszerű elhízásról van szó Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Andrew Milligan

5 éve terhes a nő: csak akkor szüli meg gyermekét, ha iskoláskorú lesz

Öt éve hordja a szíve alatt a gyermekét a nő, ugyanis a cége nem támogatja a szülési szabadságot. Ezért elhatározta, hogy csak akkor ad neki életet, amikor már iskoláskorú lesz. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.