Harry barátnője, Meghan Markle a templomban nem, de a bulin már ott lehetett

Pippa Middleton Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton esküvőjén sem II. Erzsébet sem Harry barátnője nem vett részt. Kiderült azonban, hogy Meghan Markle-t csak a templomból tiltották ki, de a bulin már részt vehetett.

Szombaton volt Pippa Middleton esküvője, ami legalább annyi figyelmet kapott, mint annak idején Kataliné. Főként azért, mert a királyi pár is részt vett a ceremónián, és persze a gyerekek is ott voltak: György és Sarolta elképesztően cuki szerelésben tündököltek az esküvőn. Bár a kis György nem viselkedett mindig kifogástalanul, a templomi szertartás zavartalanul lezajlott.

Harry herceg barátnője nem lehetett ott a templomi szertartáson Forrás: Northfoto

Két vendég hiánya azonban mindenkinek szemet szúrt: sem II. Erzsébet, sem Harry barátnője, Meghan Markle nem vett részt az esküvőn. Utóbbi állítólag azért nem, mert hivatalosan nem alkotnak egypárt Harryvel: nem házasok még, de eljegyzésük sem volt. Ezért aztán a templomi szertartáson hiába keresték Meghant a fotósok, ám a Daily Mail információi szerint állítólag az esti bulin már a színésznő is ott lehetett!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.