Ezért szidta meg Katalin hercegné az esküvőn a kis György herceget

Forrás: AFP/Justin Tallis -
esküvő Pippa Middleton Katalin hercegné György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
György herceg dorgálást kapott Pippa Middleton esküvőjén, amiért csúnyán viselkedett! Kiderült, mit követett el a királyi sarj.

Nem könnyű gyereknek lenni a királyi udvarban, György herceg sem tud mindig illedelmesen viselkedni, Pippa esküvőjét sem bírta ki csínytevés nélkül. Ezzel ki is húzta a gyufát, édesanyja, Katalin pedig meg is dorgálta érte. De vajon mit tehetett a kis György, amiért később lehajtott fejjel, kullogva vonult el? Igen csúnya dolgot!

György herceg megbánta a tettét Forrás: AFP/Justin Tallis

Azt már korábban is láthattuk, hogy Katalin megdorgálja a kis Györgyöt, de eddig nem tudhattuk, hogy miért. A Daily Star azonban megfejtette a titkot. A lap szerint

a kis György herceg bizony szándékosan rálépett Pippa ruhájára,

ezért beszélgetett el vele édesanyja. Látszott is a herceg arcán a megbánás.

Erre a káprázatos ruhára lépett rá a kis György

Végre! Kimondta a boldogító igen egymásnak Pippa Middleton és James Matthews. És az első képek is megérkeztek az esküvőről, meg is mutatjuk nektek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Sági Szilárd egyik szeme sír, másik nevet a kiesés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-sagi-szilard-es-volgyesi-gabi-estek-ki-a-nagy-duettbol.htmlSági Szilárd és Völgyesi Gabi A Nagy Duett utolsó kieső párosa, így ők már nem vehetnek részt a műsor döntőjében. A Life.hu riportere Szilárdot faggatta a műsor után. TV + Sztárok--Három hónap után Cannes-ban látta újra férjét és szüleit Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170522-vajna-timi-harom-honap-utan-cannes-ban-lathatta-ujra-ferjet-es-szuleit.htmlVajna Timi három hónapja nem látta férjét és szüleit. Most azonban eljött a várva várt pillanat, Cannes-ban egyesült a család.TV + SztárokOrigoGundel Takács Gábor visszatér a TV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20170522-all-az-alku-tv2-gundel-takacs-gabor.htmlRégóta megy a találgatás, hogy mikor és hol tér vissza a képernyőre Gundel Takács Gábor. A Bors információi szerint egy olyan műsorral jelentkezik újra, amit már egyszer sikerre vitt. TV + Sztárok--Völgyesi Gabi és Sági Szilárd estek ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170521-sagi-szilard-es-volgyesi-gabi-estek-ki-a-a-nagy-duettbol.htmlJövő héten négyes döntő lesz a TV2 A Nagy Duett című műsorában, így talán annak a legszomorúbb a kiesés, aki az elődöntőben pottyan ki. TV + Sztárok--Stohl András elárulta: retteg a haláltólhttp://www.life.hu/sztarok/20170521-stohl-andras-bevallottan-fel-a-halaltol.htmlA sármos, életvidám színész most nem valami örömteli témában adott interjút: elárulta, mennyire fél a haláltól. TV + SztárokOrigoÍgy reagált a TV2 Liptai Claudia távozásának hírérehttp://www.life.hu/sztarok/20170521-a-tv2-reagalt-liptai-claudia-tavozasanak-hirere.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a comment:com blog tényként közölve írta meg vasárnap délután, hogy Liptai Claudia elhagyja a TV2-t. Pontosabban azt, hogy lejárt az ötéves szerződése, amit nem kíván meghosszabbítani, inkább fókuszálna filmes és színházi munkákra. Most a csatorna is megszólalt az ügyben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.