Nacsa Olivér lesz Kasza Tibi tanúja az esküvőn

Forrás: Instagram/darai_andrea -
esküvő Nacsa Olivér Kasza Tibi esküvői tanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi és szerelme már készülődnek az esküvőre, és mostmár azt is tudjuk, hogy kik lesznek a pár esküvői tanúi. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Kasza Tibi nem mindennapi módonkérte meg szerelme, Andi kezét. A lány sírva mondott igent a romantikus lánykérésre, azóta pedig készülődnek a thaiföldi esküvőjükre.

Kiderült kik lesznek a tanúk Kasza Tibiék esküvőjén Forrás: Instagram/darai_andrea

Most pedig egy fontos információt osztottak meg a követőikkel Tibi közösségi oldalán: megtudtuk, hogy kik lesznek a tanúk a nagy napon. Egy közös fotót posztoltak ezzel a szöveggel:

"A leendő esküvői tanúinkkal"

A képen pedig Manker és Tibi mellett Nacsa Olivért és a kedvesét, Pataki Szilvit láthatjuk. A poszt természetesen fél nap alatt többezer kedvelést kapott, és a többen is hangot adtak az örömükben komment formájában.

A Facebookon feszült egymásnak Hajdú Péter és Kasza Tibi

Hajdú Péter nemrég élő videóban beszélt arról , hogy nem csalta meg semmiféle szexi barnával Sarka Katát. Állítja, az egyik bulvárlap akarja lejáratni, amit plénum előtt szét is tépett. Ezt követően Kasza Tibi is megszólalt az ügyben...

Sztárok, akik elvetéltek: Beyoncé és Nicole Kidman is megküzdöttek gyerekükérthttp://www.life.hu/sztarok/20170525-sztarok-akik-elveteltek-beyonce-es-nicole-kidman.htmlA vetélés sokkal gyakoribb, mint gondolnánk, és bizony a hírességeket is éppúgy érinti, mint a hétköznapi embereket. A veszteség számukra is ugyanakkora fájdalom, ezért sokan hallgatnak róla, de vannak olyan sztárok, akik megosztották az emberekkel a szenvedésüket. Beyoncé, Nicole Kidman, vagy éppen Courtney Cox is ismeri azt az érzést, amikor egy baba úgy dönt, nem marad velük. TV + SztárokAFPHajdú Péter és kedvese Rómában romantikázik- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170526-hajdu-peter-romaban-nyaral-szerelmevel-foto.htmlHajdú Péter és kedvese, Eszter néhány hónappal ezelőtt tudatták a világgal a Fonogram díjátadón, hogy egy párt alkotnak. Azóta nem rejtik elszerelmüket a nyilvánosság elől, ezúttal Rómából posztoltak. TV + Sztárok--Rubint Réka nem mindennapi szerelmes üzenetet kapott- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170526-rubint-reka-szerelmes-uzenetet-kapott-video.htmlRubint Réka és Schobert Norbi tobb mint 10 évvel házasságkötésük után is őrülten szeretik egymást, aminek nap mint nap jelét is adják, ezúttal Norbi egy nem mindennapi videót készített szerelmének. TV + Sztárok--Vitray Tamás miatt kellett távoznia Gundelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170526-vitraynem-tartotta-nagy-tevesnek-gundelt.htmlGundel Takács Gábor 1983 óta oszlopos tagja a magyar televíziózásnak. Legyen az játékos vetélkedő vagy sportesemény, mindenben megállja a helyét. Ám volt idő, amikor a főnöke nem látta őt rátermettnek... TV + Sztárok--Exek Berni és Norbi hatmillió forintot nyertek a Viasat3 realityjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170526-exek-berni-es-norbi-hatmillio-forintot-nyertek.htmlBerni és Norbi diadalával ért véget az Exek az édenben, ők nyerték ugyanis a Viasat3 párkereső show-ját. Ezzel együtt pedig a hatmillió forintos fődíjat.TV + SztárokOrigoÍme, a királyi család tagjainak igazi neve!http://www.life.hu/sztarok/20170525-ime-a-kiralyi-csalad-tagjainak-igazi-neve.htmlA királyi család tagjait többnyire csak keresztnevükön szokták szólítani, és kiderült, hogy nem véletlen! Elég kacifántosak ugyanis a valódi, teljes neveik. Vilmos herceget például így hívják: William Arthur Philip Louis Mountbatten-Windsor.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.