Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka, aki mostanában kórosan sovány, bemutatta különleges utitársait.

"Sokszor mondtam már, hogy az Olimpia után számomra nagyon nagy motiváció, hogy a Világbajnokság otthon lesz és előttetek úszhatok majd! Ezért is volt jó most egy picit eljönni Floridába és csak a felkészülésre koncentrálni. Elhoztam Lilit és Lalit (véletlenül sem Willyt haha), egyrészről szerencsének másrészről emlékeztetőül. Alig várom a Vb-t!" - írta ki közösségi oldalára Katinka, majd pedig közzétette az alábbi fotót:

Katinka legutóbb csúnyán leégett, de ez sem szegte kedvét, utána teljesítette élete egyik legnagyobb álmát.

Hódi Pamela bombaformában van az esküvő előtt http://www.life.hu/sztarok/20170528-hodi-pamela-bombaformaban-van.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint a sztármama egész hetes nyaralásra ment barátnőivel Törökországba. Így persze nem kellett sokat várni az első bikinis fotóra sem. TV + Sztárok--Emilio Ábel Anitához fűződő viszonyáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170528-emilio-abel-anitarol-vallott.htmlA páros a TV2 A Nagy Duett című műsorában hétről hétre bebizonyítja, mennyire egy húron pendülnek. Ez pedig olyannyira igaz, hogy a köztük lévő kapocs a verseny után sem fog szétválni, Emiliónak ugyanis már most nagy tervei vannak Anitával.TV + SztárokOrigoGyönyörűek! Így festett az esküvőn Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20170528-cserpes-laura-es-gyurta-dani-az-eskuvon.htmlCsodálatos fotót tett közzé az egyik legszebb magyar álompár.TV + SztárokOrigoPaudits Béla: "Megfordult a fejemben, hogy öngyilkos leszek"http://www.life.hu/sztarok/20170528-paudits-bela-ongyilkos-akar-lenni.htmlA 67 éves magyar színművész évek óta anyagi problémákkal küzd, nyugdíja jóformán semmire sem elég, ráadásul az egészségi állapota is egyre csak romlik. TV + Sztárok--Egy szál fürdőruhában pózol Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170528-egy-szal-furdoruhaban-pozol-vajna-timi-cannes-ban.htmlNemrégiben azt a videót mutattuk meg nektek, ahol Vajna Tímea Saint Tropes-ban az asztalon táncol, és máris itt a következő felvétel: Cannes-ból. TV + Sztárok--Nyílt utcán esek egymásnak a Playboy-ikrek Kristina és Karissa Shannonhttp://www.life.hu/sztarok/20170528-nyilt-utcan-esek-egymasnak-a-playboy-ikrek.htmlNem tudni, min kapott össze a szőke ikerpár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.