Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka meglepő dolgot tett Shane-nel. Az úszónő levágta a férje haját.

Katinka, aki a csapatával jelenleg Floridában edz, cuki képet kett közzé Instagramján. "Floridában én vágom a @tusup11 haját (lehet, hogy ő nem ugyanolyan izgatott mint én haha)" - írta ki közösségi oldalára az úszónő:

Nagyon kíváncsiak vagyunk az eredményre is, hiszen Shane-t úgy ismerjük, mint aki gondosan ügyel a külsejére, és akinek mindig rendben a frizurája. Reméljük, hamarosan kiderül, mit alkotott a felesége.

Hosszú Katinkát imádják a közösségi oldalakon is http://www.life.hu/sztarok/20170510-ezzel-a-fotoval-kapta-a-legtobb-lajkjat-hosszu-katinka.htmlExkluzív interjú került napvilágra Hosszú Katinkával. Többek között azt is elárulta, hogy mely fotójával szerezte a legtöbb lájkot a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Így lepték meg Hosszú Katinkát a szülinapján - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-ezzel-leptek-meg-hosszu-katinkat-a-szulinapjan.htmlEbből is látszik, hogy bizony Katinka nagyon sokak számára fontos. Különleges kedvességgel lepték meg a sportolónőt. TV + Sztárok--Boldog születésnapot Hosszú Katinka!http://www.life.hu/sztarok/20170503-hosszu-katinka-majus-3-an-unnepli-a-szulinapjat.htmlA háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő 1989. május 3-án látta meg a napvilágot Pécsen, így ma ünnepli 28. születésnapját. Isten éltesse őt! TV + Sztárok--Dögös, bikinis képen Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170414-dogos-bikinis-kepen-hosszu-katinka.htmlEgy régebbi képet osztott meg a közösségi oldalán az úszónő. Rajongói elaléltak tőle. Ez Zsír!--Bajnokok reggelije: Így készül a nagy napra Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/ez-zsir/20170409-hosszu-katinka-es-shane-tusup-megmutattak-reggelijuket.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pár nappal ezelőtt Stockholmba utazott Hosszú Katinka, Shane Tusup. Később közösségi oldalukon közölték, hogy jól vannak, távol voltak a pénteki terrortámadástól. Katinka a történtek ellnére nem zökkent ki, egy arany- és két ezüstérmet nyert a stockholmi úszóverseny szombati nyitónapján. Most pedig reggelijét is megmutatta.Ez Zsír!--Hosszú Katinka és csapata nem sérült meg Stockholmbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170407-hosszu-katinka-es-shane-tusup-nem-serult-meg-stockholmban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pár nappal ezelőtt Stockholmba utazott Hosszú Katinka, Shane Tusup és csapatuk egy úszóversenyre. Most közösségi oldalukon közölték, hogy jól vannak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.