Az RTL Klub új csatornáján indul Nádai Anikó új műsora, az Anikó #Show

Forrás: Instagram/nadai_aniko -
Anikó #Show Nádai Anikó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új csatornát indít a RTL Klub, méghozzá RTL Gold néven. Itt kap lehetőséget Nádai Anikó is, aki a Mónika Show-hoz hasonló beszélgetős műsort fog vezetni, az Anikó #Show-t.

Július 3-án indul az RTL Klub új csatornája, az RTL Gold. Itt kap új munkát Nádai Anikó, aki egy beszélgetős műsort fog vezetni. Korábban már felröppent a hír, hogy a csatorna újra kívánja indítani a Mónika Show-t, ez pedig végül igaznak bizonyult. Valamivel több mint egy hónap múlva már láthatjuk is Nádai Anikót új szerepben.

Nádai Anikó egy kibeszélőshow háziasszonya lesz: indul az Anikó #Show! Forrás: Instagram/nadai_aniko

Erdélyi Mónika szerint Nádai Anikónak nagyon nehéz lesz a kibeszélőshow


Az RTL Klub feléleszti a Mónika show-t, csak nem Mónikával. A műsorvezető Nádai Anikó lesz, a műsor korábbi háziasszonya el is mondta a véleményét a csatorna választásáról. Szerinte nagyon nehéz dolga lesz Anikónak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Katalin hercegné és Vilmos herceg házvezetőnője felmondotthttp://www.life.hu/sztarok/20170529-katalin-es-vilmos-hazvezetonoje-felmondott.htmlHiába keresett szépen Sadie, úgy döntött nem dolgozik tovább Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. Felmondott, és semmi nem tudja megváltoztatni a döntését. Nagy bajban lesz a királyi pár nélküle! TV + Sztárok--Pintér Tibor megharagudott Bochkor Gáborrahttp://www.life.hu/sztarok/20170529-pinter-tibor-megharagudott-bochkorra.htmlPintér Tibor egyedülállóként aktívan ismerkedik, nem fél megkörnyékezni egyetlen nőt sem. Valaki azonban azt állította Bochkor Gáborék rádióműsorában, hogy a színész zaklatta őt. Pintér Tibor felháborodott a vád miatt és azért is, hogy Bocsiék ezt minden kérdés nélkül beolvasták. TV + SztárokOrigoHoppá! A bikinis Mihalik Enikő lábai között ott egy másik nőhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-mihalik-eniko-labai-kozott-ott-egy-masik-no.htmlKülönleges képet tett közzé közösségi oldalán Mihalik Enikő. TV + SztárokOrigoMennyire ismered Harry herceget? - kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-jol-ismered-harry-herceget-kviz.htmlHamarosan megkéri barátnője kezét Harry herceg, de tudod, hogy mi a hölgy neve? És arra emlékszel, hogy hová vezetett az ifjú Harry első külföldi útja? TV + SztárokOrigoA szürke ötven árnyalata A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20170528-a-szurke-otven-arnyalata-a-nagy-duettben.htmlJanicsák Veca és Simon Kornél produkciójának volt egy kis A szürke ötven árnyalatá-s beütése, vagyis igencsak szexisre sikeredett. TV + Sztárok--Megmutatta új barátnőjét Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20170528-megmutatta-uj-baratnojet-lindat-damu-roland.htmlIsmét halálosan szerelmes Damu Roland. Palácsik Vajna Tímea és az alkoholproblémákkal küzdő Edina után az új választottja Linda, akit a Facebookon mutatott be. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.