Megmutatta menyasszonyát az RTL Klub sztárja, Szőke Zoltán - Fotó!

esküvő Szőke Zoltán Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőke Zoltán végre megmutatta menyasszonyát! Az RTL Klub sztárja évekkel ezelőtt szakított volt feleségével, hogy a szívét kövesse, de csak nemrég került sor az újabb lánykérésre. A két szerelmes biztos abban, hogy őket az ég is egymásnak teremtette.

Évekkel ezelőtt Szőke Zoltán otthagyta feleségét, egy Vajdaságban élő nőért. Az RTL Klub sztárja szerelembe esett, és a szívét követve kilépett házasságából. Sokáig azonban nem vált el egykori feleségétől, csak öt év után sikerült rendezni a sorokat. Így viszont már alkalma nyílt arra is, hogy megkérje szerelme kezét, akivel az érzelmi viharok és a családi nehézségek ellenére kitartottak egymás mellett.

Szőke Zoltán és menyasszonya, Annamari Forrás: Story Magazin

a találkozásunk első pillanatától nyilvánvaló volt számomra, hogy Annamari az, aki a másik felem,

"Tudatosan választottuk a nyári napfordulót. Szent István éjszakáján égnek a tüzek, és nyitva vannak az égi kapuk. Mikor máskor lehetne a menyegzőnk, mint a szerelmesek éjszakáján?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.