Kim Kardashian Kanye West szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi sztáranyuka olyan fotót posztolt az Instáján, amilyet nem sűrűn látni. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy ritka mint a fehér holló. 

Ha végig pörgetjük a híresen kerek fenekű Kim közösségi oldalát, akkor többnyire a családjáról, az idomairól, a dekoltázsáról, a fenekéről és a csodás ruhakölteményeiről láthatunk képeket. Nyilván, a rajongóknak az ilyen képekre van igényük.

Néha megjelenik egy egy fotó a gyerekekről, de csak elvétve. Kanye West közösségi oldalán pedig olyan képek sorakoznak, amelyeken a sztárapuka a tőle megszokott komoly rapper formát hozza. Éppen ezért volt nagy meglepetés Kim legutóbbi posztja, amin a párjával együtt láthatóak, mosolygós, szerelmes, vidám hangulatban:

Happy Birthday babe I love you so much! You inspire me every day to be a better person! I'm so grateful for you ❤️

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

"Boldog születésnapot, bébi! Nagyon szeretlek! Te inspirálsz engem arra, hogy napról napra jobb ember legyek! Nagyon hálás vagyok neked!" - írta Kardashian a kép alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.