Hajdú Péter és barátnője, Eszter nem posztolnak közös fotókat!

Fotó: Polyak Attila - Origo -
barátnő Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és barátnője, Eszter márciusban vállalták fel kapcsolatukat, azóta pedig folyamatosan posztoltak képeket, de már több mint egy hónapja egyetlen közös képet sem tettek közzé. Vajon mi történt?

Hajdú Péter március elején jelentette be, hogy újra rátalált a szerelem. Új párja a 28 éves Eszter, aki menedzserként dolgozik, teljesen civil. A műsorvezető és barátnője a bejelentés után gyakran tettek közzé közös képeket a közösségi oldalakra, Hajdú Péter szívesen mutatta meg rajongóinak, hogy milyen boldogok.

Hajdú Péter és Eszter nem tettek közzé közös fotót egy ideje Fotó: Polyak Attila - Origo

A szelfik azonban egy idő után elmaradoztak, április 30-a óta pedig egyetlen közös fotót sem tettek közzé. A Bors állítása szerint a pár között lehet, hogy nincsen minden rendben, mondják ezt egy ismeretlen közeli barát nyilatkozatára hivatkozva. A lap megkereste Esztert is, aki először sem cáfolni sem megerősíteni nem akarta az információt, majd később leszögezte, hogy minden rendben van közte és Hajdú között.

Hoppá! Mellbimbót villantott Hajdú Péter új kedvese, Eszter

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szerdán este nyilvánosan is megjelent kedvesével Hajdú Péter. Eszter bemutatkozása jól sikerült, abszolút ellopták a show-t, egyvalamire azonban csak most derült fény. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Hódi Pamela régi sérelméről vallott: ezt a személyt gyűlöli - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170613-hodi-pamela-regi-serelmerol-vallott.htmlHódi Pamela múltjában vannak olyan sérelmek, amiket nem tudott kiadni magából. Egy ilyet árult el nemrég a tévé kamerái előtt. Erős szavakkal kezdte a mondandóját: "Gyűlöllek, hagyd abba, amit csinálsz". TV + SztárokOrigoVeszélybe került Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvője http://www.life.hu/sztarok/20170614-veszelybe-kerult-hodi-pamela-es-berki-krisztian-eskuvoje-beszelgetniuk-kell.htmlHatalmasat változtatott Berki Krisztián életén az Ázsia Expressz forgatása. Állítja: visszatalált önmagához. Most úgy érzi, le kell ülnie beszélgetnie Pamelával, mielőtt összeházasodnak. TV + Sztárok--Hajdú Péter a magánéletéről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-hajdu-peter-a-maganeleterol-beszelt-a-potyautasban.htmlHajdú Péter a magánéletéről beszélt Garami Gábornak a PotyaUtas legújabb részében. Hozzátette, nem a válása a kedvenc témája, hiszen úgyis ezzel van tele a média. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMádai Vivien arról beszél, hogyan rúgta ki az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-madai-vivien-arrol-beszel-hogyan-rugta-ki-az-rtl-klub.htmlA műsorvezető a Micsoda nők!-ben beszélt arról, hogy anno, amikor még a ValóVilág délutáni kísérőműsorát, a Neked Valót vezette, hogyan bocsátották el. TV + Sztárok-- Damu Roland megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-ez-a-lany-damu-roland-uj-szerelme.htmlA színész vidáman mesélt megismerkedésük történetéről. TV + SztárokOrigoHajdú Péter szerint Friderikusz nem tér vissza a TV2-höz http://www.life.hu/sztarok/20170613-hajdu-szerint-friderikusz-sandor-nem-ter-vissza.htmlHajdú Péter elárulta a véleményét Friderikusz visszatérése kapcsán: szerinte kizárt, hogy Sándor újból a TV2-nél dolgozzon. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.