Naplementés fotót posztolt Tilla

fotó műsorvezető romantikus Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres műsorvezető ritkán enged betekintést a magánéletébe, ám ezúttal mutatott egy meghitt fotót a kedvesével. 

Tilla nem sűrűn mutat fotót a magánéletéből. Bár már volt arra példa, hogy meztelen felsőtestét villantotta meg a rajongóinak, mégis mindenki nagyon meglepődött, mikor nemrég egy romantikus felvétellel kápráztatta el a követőit a közösségi oldalán. A fotón láthatjuk, ahogy a sztár és a kedvese egy kellemes, naplementés vízparti estének voltak részesei.

A rajongók pedig nagyon örültek a megosztásnak. Fél nap alatt többszáz kedvelést és számtalan hozzászólást is kapott:

"A legmegnyugtatóbb dolgok egyike, pároddal ücsörögni egy gyönyörû tó mellet, hosszan beszélgetve, jókat nevetve! Élvezzétek a szép nyári estét, Tilla!" - írta az egyik kommentelő.

Hajós és Tilla : "Jól öltözködünk, de nem vagyunk pávák!"

Till Attila és Hajós András számára rendkívül fontos a külső. Edzenek és bár nem követik a divatot mégis mindig trendi a megjelenésük. Olvass tovább itt...

Kulcsár Edina autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-kulcsar-edina-balesetet-szenvedett.htmlKulcsár Edina és egy civil személy balesetezett, összekoccantak autóikkal. Mivel nem tudtak megegyezni, rendőrt kellett hívni. TV + Sztárok--Hajdú Péter és barátnője, Eszter nem posztolnak közös fotókat!http://www.life.hu/sztarok/20170614-hajdu-peter-es-baratnoje-nem-posztolnak-kozos-fotokat.htmlHajdú Péter és barátnője, Eszter márciusban vállalták fel kapcsolatukat, azóta pedig folyamatosan posztoltak képeket, de már több mint egy hónapja egyetlen közös képet sem tettek közzé. Vajon mi történt? TV + Sztárok--Veszélybe került Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvője http://www.life.hu/sztarok/20170614-veszelybe-kerult-hodi-pamela-es-berki-krisztian-eskuvoje-beszelgetniuk-kell.htmlHatalmasat változtatott Berki Krisztián életén az Ázsia Expressz forgatása. Állítja: visszatalált önmagához. Most úgy érzi, le kell ülnie beszélgetni Pamelával, mielőtt összeházasodnak. TV + Sztárok--Hajdú Péter a magánéletéről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-hajdu-peter-a-maganeleterol-beszelt-a-potyautasban.htmlHajdú Péter a magánéletéről beszélt Garami Gábornak a PotyaUtas legújabb részében. Hozzátette, nem a válása a kedvenc témája, hiszen úgyis ezzel van tele a média. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMádai Vivien arról beszél, hogyan rúgta ki az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-madai-vivien-arrol-beszel-hogyan-rugta-ki-az-rtl-klub.htmlA műsorvezető a Micsoda nők!-ben beszélt arról, hogy anno, amikor még a ValóVilág délutáni kísérőműsorát, a Neked Valót vezette, hogyan bocsátották el. TV + Sztárok-- Damu Roland megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-ez-a-lany-damu-roland-uj-szerelme.htmlA színész vidáman mesélt megismerkedésük történetéről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.