Hajós és Tilla : "Jól öltözködünk, de nem vagyunk pávák!"

Forrás: acg, Tv2 -
fashion week Hajós András Tilla férfidivat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila és Hajós András számára rendkívül fontos a külső. Edzenek és bár nem követik a divatot mégis mindig trendi a megjelenésük.

A két televíziós bár évek óta ismerik egymást, és nagyon kedvelik is a másikat, mégsem barátok. Tisztelik és elismerik kollégájuk munkáját, sokszor említik meg a másikat és mesélnek elismerően egymásról, sőt abban is egyeterétenek, hogy mindekettejüknek fontos a megjelenés.

Forrás: acg, Tv2

"Hajós Andrást a legszórakoztatóbb emberek egyikének tartom. Imádom, hogy furcsa körmondatokat gyárt, amiknek a végén mindig ott a csattanó. Elképesztően jól vág az agya, és szórakoztató"- mesélte Tilla a hot! Magazinnak adott interjújában.

Elmesélték, hogy amikor találkoznak

az első amit megbeszélnek, hogy ki mennyit fogyott.

Kollégáik sokat viccelődnek is velük emiatt. A 'ruhairigy' és a 'piperkőc' jelzőket is többször aggatták már rájuk. Ezekkel a két sármos műsorvezető nem sokat foglalkozik, ugyanis szerintük egyik sem igaz rájuk,

ők csak szeretik jól érezni magukat a bőrükben.

"Andrással mindketten szeretünk tenni azért, hogy jó formában legyünk, de nem vagyok kirívó esetek. Sokkal többre tartjuk a szellemet, miközben nagyon is kritikusak vagyunk a saját kinézetünkkel kapcsolatban. egyszerűen arról van szó, hogy manapság ez is trend lett a férfiak körében. Szerintem Hajóssal jól öltözködünk, de nem vagyunk pávák, hogy a fiam szóhasználatával élek."

Ajjaj! VV Zseri összeomlott- zokogva és ordítozva magyarázta sérelmeit a villalányhttp://www.life.hu/sztarok/20160928-vv-zseri-zokogva-meselt-tivinek-arrol-ki-is-o-valojaban.htmlZseri és Tivy kapcsolata úgy tűnik a végéhez közeledik, ám ezt a fiatal lány nem bírja cérnával. Az összeomlás szélére került...TV + Sztárok--Bódi Sylvi olyat mutatott, mint még soha! Átváltozott a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-bodi-sylvi-sellolanykent-mutogatta-magat-a-rudon.htmlAz egykori playmate ezúttal nem az óceán partról posztolt fotót közösségi oldalára, hanem kedvenc rúdja mellől... TV + Sztárok--Bereczki retteg attól, hogy elveszíti egyik legféltettebb kincséthttp://www.life.hu/sztarok/20160922-bereczki-zoltan-retteg-attol-hogy-egyszer-elvesziti-a-hangjat.htmlBereczki Zoltán az egyik legszebb hangú színész-énekes, aki már kimagasló kaméleoni képességeit is megcsillogtatta a Sztárban sztár című műsorban, ahol most a zsűriszékben foglal helyet. Ki gondolná, hogy a karrierje csúcsán lévő művész retteg bármitől is?TV + Sztárok--Újabb döbbenet: szerszámelemzést tartottak a villalányok (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160921-ujabb-dobbenet-a-villaban-a-lanyok-sorra-vettek-a-fiuk-szerszam-meretet.htmlA Való Világ powered by Big Brother című műsora nyugodtan mondhatjuk, hogy minden várakozásunkat fölül (vagy alul?) múlta, már ami a villalakók összetételét illeti. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné tényleg ilyen gonosz? http://www.life.hu/sztarok/20160921-katalin-hercegne-feltekeny-hugara-es-barmit-megtenne-hogy-rossz-fenyben-tuntesse-fel.htmlVajon mi igaz abból, hogy Katalin hercegné húga jelenlététől is rosszul van és ahol csak tudja besározza népszerű testvérét? TV + Sztárok--Kasza Tibi életét nagymamája mentette meghttp://www.life.hu/sztarok/20160920-kasza-tibi-eletet-nagymamaja-mentette-meg-a-vizbe-fulladastol.htmlKasza Tibi az Ezek Megőrültek! című műsorban arról mesélt, hogy gyerekkorában bizony nagymamája mentette őt meg a vízbe fulladástól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.