Jesse Metcalfe James Van Der Beek Tom Welling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikus fotók kerültek napvilágra a 2000-es évek férfisztárjairól, akikért minden nő oda volt. Így néznek ki ma: Galéria! 

Emlékeztekék még Chad Michael Murray-ra? A fiatal színész a 2003-as Nem férek a bőrödbe illetve a 2005-ös Viasztestek című filmnek köszönheti a hírnevét. A sármos sztár akkoriban még szinte tinédszer volt, mégis nők milliói hevertek a lábai előtt.

Nem is beszélve Freddie Prinze Jr.-ról, aki az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáron és az 1999-es A csaj nem jár egyedül című filmekkel robbant be a nők tudatába. A sztár szintén a húszas éveinek elején járt a filmek megjelenésekor, de ennek ellenére is komoly rajongótáborral rendelkezett.

Róluk, és sok más fiatal sztárról gyűjtöttünk össze képeket nektek: így néznek ki a 2000-es évek híres férfiszépségei.

/1706/Akkor2017616113035

Akkor és most fotók a Sakáltanya sztárjairól

Akkoriban mindenki a Can't Fight the Moonlight című slágert énekelte, a Sakáltanya című film közismert betétdalát. A kalandos szerelmi történet beitta magát a köztudatba, ám azóta sok idő eltelt. De mi lett a szereplőkkel? Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.