Íme, a részletek Kiss Ramóna eljegyzéséről

Forrás: Facebook/Lékai Máté Hivatalos Rajongói Oldal, Kiss Ramóna -
eljegyzés Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna és párja alig fél év együttlét után jegyezték el egymást, ő és Lékai Máté úsznak a boldogságtól. Barátaik néhány részletet is elárultak a lánykérésről, ami nagyon meghatóra sikeredett!

Kiss Ramóna szívét a Veszprém kézise rabolta el, vagyis Lékai Máté. A pár körülbelül fél éve van együtt, ezt az időt még a távolság ellenére is hatalmas boldogságban töltötték. Rami ugyanis Budapesthez kötött, párja pedig Veszprémhez, de az a pár kilométer nem állhat közéjük. Bár nagyon nagy köztük az összhang, azt még az egykori Barátok köztös sem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan megkéri párja a kezét, mégis így történt.

Kiss Ramóna párja eljegyezték egymást Forrás: Facebook/Lékai Máté Hivatalos Rajongói Oldal, Kiss Ramóna

A pár nem akart részleteket elárulni az eljegyzésről, barátaik viszont nem maradtak csendben. Kiderült, hogy Mété előbb Rami édesapjától kérte meg a lány kezét, aki áldását adta a kapcsolatra.

Máté hagyománykövető, így természetesen Rami édesapjától kérte meg a lánya kezét, aki áldását adta a fiatalokra"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.