Som-Balogh Edina férje rengeteget dolgozik: októberig szinte nem is látják majd

Som-Balogh Edina anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edinaáék második gyereke nemrég született meg, immár négytagúra bővült a család. Az öröm mellett azonban most egy nehéz időaszkot élnek meg: Edina magára maradt a gyerekekkel, mert férje rengeteget dolgozik.

Som-Balogh Edina második gyermeke, Lilien márciusban született meg, azóta négytagú családként élik a boldog mindennapokat. Most azonban egy nehezebb időszak következett az életükben, Edinának ugyanis két kisgyerekkel egyedül kell boldogulni. Magára maradt a gyerkőcökkel, mert a férje rengeteget dolgozik.

Egyedül maradt egy időre a gyerekekkel Forrás: Facebook/Som-Balogh Edina

Mióta gyerekünk van, először fordul elő, hogy nélkülöznünk kell őt.

Ripostnak

Harry herceg kitálalt: senki nem akarja igazából a trónt http://www.life.hu/sztarok/20170623-harry-herceg-elarulta-egyaltalan-nem-akar-kiraly-lenni.htmlHarry herceg olyat mondott, amitől mindenki meglepődött: a fiatal férfi abszolút nem akar király lenni. TV + Sztárok--Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsaláshttp://www.life.hu/sztarok/20170623-pinter-tibor-a-megcsalasrol-meselt.htmlPintér Tibor igen sajátságosan gondolkozik, ha a párkapcsolatokról van szó. Most is érdekes dolgokat mesélt... TV + SztárokOrigoKozso üzlettársa, Hozso kitálalt a teaházról!http://www.life.hu/sztarok/20170623-kozso-uzlettarsa-kitalalt-a-teahazrol.htmlKozsót azzal gyanúsítják, hogy teaháza nem annyit fizetett az áramért, amennyit fogyasztott. A zenészt tehát lopással vádolják, volt üzlettársa, a Kozmix egykori billentyűse pedig elárult egy-két dolgot az üzletről és Kozsóról is. TV + Sztárok--Bővült Schobert Norbiék családja: befogadtak egy macskát - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170622-schobert-norbiek-befogadtak-egy-macskat.htmlSchobert Norbiék családja nagyon szereti az állatokat, annyira, hogy legutóbb egy kóbor macskán esett meg a szívük. Befogadták a kiscicát, és ő lett Norbi új társa! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoSzitokáradat zúdult Koroknyai Virágrahttp://www.life.hu/sztarok/20170623-koroknyai-viragra-magyarorszag-szepe-kinaban-szeretne-bizonyitani.htmlVasárnap este kiderült, 2017-ben Koroknyai Virág nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt, ő képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. A zsűri döntése azonban nem mindenkinek tetszik, sokan úgy vélik, másnak kellett volna győznie. Szülei aggódnak lányukért, féltik, nehogy a lelkére vegye a negatív kommenteket. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoOsvárt Andi: "Elég volt Amerikából"http://www.life.hu/sztarok/20170622-osvart-andrea-nem-vagyik-amerikaba.htmlOsvárt Andi megjárta Amerikát, de nem kell már neki. Jelenleg Olaszországban és Magyarországon dolgozik, de mint mondta, szerinte az olaszoknál népszerűbb. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.