Lebukott: Más nőt csókolt Heidi Klum párja

Forrás: Getty Images/Dave M. Benett/Amfar14 -
Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyarázkodásával csak még kínosabbá teszi a helyzetet Heidi Klum fiatal pasija.

Kínos szituációba került Heidi Klum pasija, Vito Schnabel. A Daily Mail olyan fotókat közölt a férfiról, amelyeken az látható, ahogyan egy taxi hátsó ülésén csókol egy barnahajú szépségét. Schnabel a People magazinnak úgy nyilatkozott, hogy egy "teljesen ártalmatlan szituációt" kapott el a fotós. A férfi állítja, hogy csak egy „közeli barátját kísérte haza" és búcsúzott el tőle.

Heidi Klum és Vito Schnabel Forrás: Getty Images/Dave M. Benett/Amfar14

Eközben a 44 éves Klum New Yorkban tartózkodik és egyelőre nem kommentálta a fotókat.

A 30 éves Vito Schnabel kurátorként dolgozik, édesapja Julian Schnabel filmrendező. Vito 2012-ben Demi Moore oldalán próbált meg bekerülni a lapokba.

Elvágodott Heidi Klum a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20161221-heidi-klum-elesett-egy-elo-adasban.htmlHeidi Klum klónozta magát: 5 bombázóval hergelte a pasikathttp://www.life.hu/sztarok/20161101-heidi-klum-legmenobb-halloween-jelmeze.htmlHeidi Klum megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20160909-heidi-klum-bebizonyitotta-hogy-smink-nelkul-is-kaprazatos.htmlHeidi Klum boldogságban úszik, míg mi az esőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160728-a-szepseg-es-szerelme-egy-kozos-keppel-rukkolt-elo.htmlTeljesen ledöbbent Heidi Klum! Minden gondolatát kitalálta a mentalistahttp://www.life.hu/sztarok/20160605-heidi-klum-szupermodell-es-simon-cowell-kiakadtak-az-americas-got-talent-musorban.htmlJustin Biebert és Heidi Klumot egyszerre utálják és imádják a németekhttp://www.life.hu/sztarok/20150716-justin-bieber-es-heidi-klum-a-legutaltabb-es-legkedveltebb-hiressegek-listajan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.