Keresztes Ildikó koncertjeit volt férje, Kicska László szervezi

Forrás: TV2 / Mokka -
Kicska László Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó és Kicska László már jó pár éve nincsenek együtt, most mégis kapcsolatba kerültek. A gitáros és az énekesnő nem hagyta teljesen elfeledni az együtt töltött éveket.

Keresztes Ildikó és az EDDA gitárosa, Kicska László évtizedekig voltak együtt, de néhány évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy elválnak az útjaik. Nem ugyanazt akarták már az élettől, ezért elbúcsúztak egymástól, de úgy tűnik, nem tudnak teljesen elszakadni.

Az énekesnő ugyanis visszament a volt férjéhez,

már ami a koncertjeinek szervezését illeti. Amíg egy pár voltak, addig Kicska László intézte Keresztes Ildikó ügyeit, a válásuk után azonban ez véget ért. Most viszont újra a gitáros kezében vannak Ildi koncertjei.

Keresztes Ildikó koncertjeit újra az exe szervezi Forrás: TV2 / Mokka

„Szerettem volna elhívni Keresztes Ildikót egy rendezvényre fellépni. Felhívtam azt a menedzsert, aki az elmúlt öt évben szervezte az énekesnő koncertjeit, interjúit, és akinek a neve most is a hivatalos honlapon szerepel. Ő azonban meglepő választ adott, mégpedig azt, hogy már nem ő az illetékes, hanem Kicska László” - mondta a Blikknek egy koncertszervező, amit a volt menedzser is megerősített.

Pintér Tibort félmeztelenül fotózták a lovonhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-pinter-tibort-felmeztelenul-fotoztak.htmlPintér Tibort érdekes szituációban kapták lencsevégre a hétvégén. Valószínűleg a sztár sem örül neki, hogy így örökítették meg. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor az ATV-n lesz műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-bochkor-gabor-az-atv-n-lesz-musorvezeto.htmlBochkor Gábor újra a tévé képernyőjén fog feltűnni: a rádiós egy beszélgetős műsorral tér vissza!TV + SztárokOrigoA Viszkis rabló, vagyis Ambrus Attila attól félt, újra rabolni foghttp://www.life.hu/sztarok/20170626-ambrus-attila-attol-felt-ujra-rabolni-fog.htmlAmbrus Attila ma csendes környezteben, nyugodtan éldegél fazekasként, de korábban bizony megcsapta a bűn szele: nagyon félt, hogy visszaesik! TV + SztárokOrigoHajdú Péter pénzügyében vizsgálódnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-hajdu-peter-ugyeben-vizsgalodnak.htmlHajdú Péter pénzügyeit vizsgálja az adóhatóság, állítólag még egy osztrák bankban is vizsgálódnak. A tévés szerint csak egy adóellenőrzés zajlik egy volt cégénél, teljesen normális eljárás keretében. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAmber Rose megmutatta melleit- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-amber-rose-mellei-ujra-fokuszban-video.htmlAmber Rose arról híres, hogy folyamatosan mutogatja magát. Ezúttal sem tett másképp... TV + Sztárok--A Rosalinda sztárja, Thalia Sodi fölött nem múlik az idő- Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170624-a-rosalinda-sztarja-folott-nem-mulik-az-ido-foto.htmlKi ne ismerné a hajában rózsával pózoló szegény virágos lány és a tökéletes testű, gazdag orvos szerelmének történetét... A Rosalindát megformáló színésznő szépségére a mai napig emlékeznek a szappanoperát kedvelők. Ám Thalia Sodin nem fog az idő.... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.