Vége a szerelemnek: Tönkrement az X-Faktor mentorának házassága

Edda válás Keresztes Ildikó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, véget ért Keresztes Ildikó és férje, Kicska László házassága.




Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

A Mentorok házában Ildikót a férje segítette - itt még rendben volt minden


Az X-Faktor mentornője a napokban elmondta, hogy nagyon nehéz időszakon megy keresztül, ezért is látni olyan sokszor könnyeket a szemében élő adásban. A bánat oka az, hogy Ildikó nemrég veszítette el nevelőapját. Édesanyját nagyon megviselte a gyász, őt próbálja segíteni, emellett férje idős édesanyját is gondozzák, és persze az X-Faktorban is fontos szerepe van. Most kiderült, ezeken kívül még a házassága is válságba került. Kapcsolatuk mindig is viharos volt, húszévnyi együttélés után öt évvel ezelőtt fogadtak egymásnak örök hűséget.

A Blikk szerint a mostani válság oka az, hogy a férj mindenki legnagyobb megdöbbenésére a közelmúltban külön lakást vett magának. A pletykák szerint nem egyedül, de nem is Ildikóval járt oda. "Egyelőre ebben a témában nem kívánok bővebben nyilatkozni" - közölte Keresztes a Blikkel. "Világéletükben lazán éltek, de hogy szakítottak, arról nem tudtam. Lehet, így lesz a legjobb mind a kettejüknek" - vallotta a pár közeli ismerőse, Pataky Attila.



Keresztes Ildikó csütörtök este, a Fókuszban reagált a róla megjelent hírekre. Elmondta, hogy válásról egyelőre nincs szó, még nem döntöttek a férjével, hogyan tovább. Az azonban tény, hogy a kapcsolatuk válságban van. Legfontosabb feladatának most azt tartja, hogy Baricz Gergőt az X-Faktor megnyeréséhez segítse, ezért nem is szeretne többet a magánéletéről nyilatkozni.

Tipp! Ilyenek az igazi cicafiúk? Kattints a galériáért!




Angelina éhezteti magát - ennyit eszik egy nap a sztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111123-angelina-ehezteti-magat-ennyit-eszik-egy-nap-a-sztar.htmlAz evés mentette meg az egykori mentor életéthttp://www.life.hu/tested-lelked/20111109-cheryl-cole-eletet-az-eves-mentette-meg.htmlÖsszeomlott az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111122-osszeomlott-az-xfaktor-sztarja-lil-c.htmlA legfurcsább masszázsokhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111121-a-legfurcsabb-masszazsok.htmlKoncertjén meztelenkedett az énekesnőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111115-koncertjen-meztelenkedett-az-enekesno-courtney-love.htmlFábry Sándor kislánya nem egy elkényeztetett sztárbabahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111117-fabry-sandor-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.htmlTizenöt kilót fogyott szülés után az egykori Spice Girlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111114-tizenot-kilot-fogyott-szules-utan-az-egykori-spicegirl.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.