Liptai Claudia ősszel a Sztárban sztárban térhet vissza

Forrás: Liptai Claudia hivatalos oldala -
TV2 Sztárban sztár Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Liptai Claudia, aki korábban elárulta, hogy megcsináltatta a melleit, ősszel térhet vissza a TV2-höz a Sztárban sztár című műsor egyik zsűritagjaként.

Ahogy arról a Life.hu májusban beszámolt, Liptai Claudia otthagyta a TV2. "Esze ágában sincs visszatérni szülése után a TV2-höz Liptai Claudiának" - írja akkor a comment:com blog. A héten pedig olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint Clau a Viasaton tér vissza.

Liptai Claudia Forrás: Liptai Claudia hivatalos oldala

Most azonban úgy tűnik, a tévés nem tudott nemet mondani a Sztárban sztárra, és ha nem is állandóra, de a műsor idejére visszatér a csatornához. Mostanra a TV2 is megerősítette, hogy Liptai neve valóban felmerült,

sőt már közel járnak a megállapodáshoz.

"Igen, valóban tárgyalunk Claudiával a visszatéréséről, hiszen a kezdetek óta fontos tagja a Sztárban Sztár csapatának és a nézők is visszavárják" - közölte a Blikkel TV2 sajtóosztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.