Kate Middleton gyerekkori szerelme Andre Agassi volt

Forrás: Getty Images -
Kate Middleton Katalin hercegné Andre Agassi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné bevallotta, hogy tinilány korában kiért rajongott. 

Katalin nemrég elismerte, hogy tini korában bizony javíthatatlanul szerelembe esett egy híres teniszcsillaggal, aki nem más, mint Andre Agassi. A hercegnének később, 5 évvel ezelőtt lehetősége nyílt személyesen is találkozni a sportolóval, ezt az élményt pedig soha nem felejti el.

Agassi is megragadta az alkalmat, és mesélt arról a bizonyos 5 évvel ezelőtti találkozóról:

Katalin elárulta: tini korában Agassiba volt szerelmes Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ed Mulholland

"Egymás mellett ültünk, és együtt néztük Vilmossal valamint Stefivel az elődöntőt öt évvel ezelőtt Wimbledonban. Katalin egy tündéri teremtés, bár jobban megismerni nem tudtam őt ilyen rövid idő alatt. Meg igazából, én nem is tudom hogyan kell pontosan viselkedni a királyi család tagjainak jelenlétében" - írta meg a HelloMagazine.

Hatalmas etiketthibát követett el Kate Middleton

Hatalmas etiketthibát követett el Katalin hercegné. Hétfőn egy virágkiállításon vendégeskedett II. Erzsébettel Londonban, ott történt a baki. Nem is gondolnánk, hogy egy a királyi család életében egy ilyen apróság is hatalmas hibának számít. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.