Hatalmas etikettbakit követett el Katalin hercegné

Forrás: AFP -
Kate Middleton Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas etiketthibát követett el Katalin hercegné. Hétfőn egy virágkiállításon vendégeskedett II. Erzsébettel Londonban, ott történt a baki. 

Katalin kezéből kiesett egy koktélparadicsom, és a földre pottyant, ám ő cseppet sem zavartatta magát, felvette, és gyorsan bekapta. "Finom és édes" – tette hozzá.

Kate Middleton Forrás: AFP

Varga Viktor nem akar többé Magyarország celebje lennihttp://www.life.hu/sztarok/20170523-varga-viktor-nem-akar-tobbe-magyarorszag-celebje-lenni-a-muveszettel-ervenyesulne.htmlVarga Viktor arra az elhatározásra jutott, elengedi a rossz értelemben vett celebeskedést, és kizárólag zeneművészeti pályára állítja magát. Az énekes áprilisban új dallal és klippel tért vissza, a Nagy utazás Viktor személyes élményeire és élete utazásaira épült. Interjú. TV + SztárokOrigoHázasság első látásra: Lilian és Balázs is válikhttp://www.life.hu/sztarok/20170523-hazassag-elso-latasra-lilian-es-balazs-is-valik.htmlMár hetekkel ezelőtt véget ért az RTL Klub Házasság első látásra című műsora. Kamerák előtt a négyből csupán egyetlen pár nem döntött azonnal a válás mellett, de azóta ők is a különélés mellett döntöttek. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni igazi bomba nő: végtelen lábakat villantott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170520-weisz-fanni-igazi-bombano-igy-nyaral.htmlNyaralásáról töltött fel képeket az Instagramjára Weisz Fanni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.