Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs kapcsolata szerelem vagy üzlet?

Forrás: instagram.com/realbarbarapalvin, AFP -
Palvin Barbara üzlet szerelem kapcsolat Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dzsudzsák Balázs és Plavin Barbi a Volt Fesztiválon melegedtek össze, azóta pedig mindenki azt találgatja, vajon egy párt alkotnak-e. A szkeptikusabbak azonban mást látnak a közös fotók mögött: üzleti fogást.

Összehozta a VOLT Fesztivál a két világhírű magyar sztárt: Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs a VIP részlegben élvezte egymás társaságát, azóta pedig elszaporodtak a közös fotók. Sokan szurkolnak azért, hogy a két híresség összejöjjön, de vannak, akik mást látnak a sok együtt töltött idő mögött.

Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs összejöttek? Forrás: instagram.com/realbarbarapalvin, AFP

Nemrég például Svájcból jelentkeztek be, ahol Dzsudzsákon és Palvin Barbin kívül ott volt még a modell testvére és egy ismeretlen férfi is. Barbi nem véletlenül utazott oda,

ő lett ugyanis egy luxusóra-márka magyarországi nagykövete,

és a cég gyárlátogatása miatt járt Svájcban. A szkeptikusok pedig már látják is az üzeletet a képek mögött, ugyanis

Balázs is nagy rajongója a szép óráknak,

állítólag annak a bizonyos márkának is, amit ezentúl Barbi fog képviselni. A Ripost meg is kereste a cég magyarországi forgalmazóját, hogy kiderítsék, közös munka áll-e a sok együtt töltött idő mögött. "Barbarával van együttműködésünk, de nem tudunk róla, hogy Dzsudzsák Balázzsal lenne szerződésünk" - válaszolták a lapnak, így a kérdés továbbra is nyitott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.