Kiöregedett a csajozásból Pintér Tibor

Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala -
párkapcsolat Pintér Tibor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész őszintén elárulta, hogy mi az a dolog az életében, amiben egyáltalán nem érzi magát sikeresnek. 

Mindenki nagyon örült, mikor úgy tűnt, Tibor újból társra talált. A 43 éves színész egy fiatal szépség, Ács Beatrix személyében találta meg a boldogságot, ám sajnos a kapcsolatuk tiszavirágéletűnek bizonyult.

Pintér Tibornak nincs sikere a nők körében Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala

A szakításukról a közösségi oldalakon is szó esett, sőt, Demcsák Zsuzsa is elmondta a párosról a véleményét. Tibor azonban a szakítás óta nem találja a párját. Állítása szerint nincs sikere a csajozásban:

"Egy fiatal kollégámmal, Márkkal kiültünk egy térre csajozni. Nemigen ment, nem nagyon vettek észre a nők. Bevallom, tőle kértem tanácsot, hogy mi most a divat, hogyan ismerkedjem. Frusztrál, hogy öregszem, látom, hogy már nem úgy nézek ki, ahogyan régen, nem kellek a csajoknak. Már a csajozástól is kezd elmenni a kedvem" - mesélte Tenya a Borsnak, aki szinte biztos abban, hogy a következő szerelme is szakmabeli lesz.

Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsalás

Őszintén vallott magánéletéről a színész, aki elmondása szerint volt már szerető és hűtlen társ is. Mindkét kapcsolatnak megvolt a maga izgalma, hiszen a lopott, titkos órák igen romantikusak tudnak lenni. Várkonyi Andi műsorában a hűtlenkedésről és a megcsalásról mesélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.