Sarka Kata nem tervezte Hajdú Péter elhagyását: lakást sem bérelt előre

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter házassága egy éve ment tönkre, Kata gyorsan el is költözött a közös otthonukból. Azóta folyamatosan jelennek meg újabb hírek az egykori párról, illetve kapcsolatuk végéről. A legújabb híresztelés szerint Kata állítólag nem tervezte, hogy elhagyja Hajdú Pétert, még lakást sem bérelt.

Mindenki nagy megdöbbenéssel fogadta egy évvel ezelőtt a hírt, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata véget ért. Évek és két gyerek van a házaspár mögött, de közös múltjukat hátrahagyva mindketten új életet kezdtek. Persze a gyerekek örökké összekötik őket, de az ő kapcsolatuk úgy tűnik, már nem fog helyreállni, bár a legutóbbi hírek szerint újra jóban vannak. Szakításuk óta folyamatosan érkeznek friss hírek az egykori párról, most például az derült ki, hogy nem volt előre megtervezett a szakítás.

Sarka Kata nem tervezte, hogy elhagyja Hajdú Pétert Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Sokan állították, hogy Kata felkészült arra, hogy elhagyja Pétert, a Bors információi szerint azonban ez nem így volt. Bár a pár nem kívánt nyilatkozni, az ismerőseik szívesen megtették. Állítólag Kata egyáltalán nem tervezte el a költözést, lakást sem bérelt ki előre. Hirtelen felindulásból költözött a lap szerint, a lakás pedig, amit néhány nap alatt talált, teljesen bútorozatlan volt. Kata négy-öt nap alatt rendezte be.

Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs kapcsolata szerelem vagy üzlet?http://www.life.hu/sztarok/20170713-palvin-barbi-es-dzsudzsak-balazs-kapcsolata-szerelem-vagy-uzlet.htmlDzsudzsák Balázs és Plavin Barbi a Volt Fesztiválon melegedtek össze, azóta pedig mindenki azt találgatja, vajon egy párt alkotnak-e. A szkeptikusabbak azonban mást látnak a közös fotók mögött: üzleti fogást.TV + Sztárok--13 érdekesség a ma 40 éves svéd trónörökösről, Viktória hercegnőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-40-eves-a-sved-tronorokos-viktoria.htmlEgy törvénynek köszönhetően lett ő a trónörökös, fiatalon anorexiától szenvedett, két gyermek édesanyja, és megható gesztussal kedveskedett szüleinek a saját esküvőjén. Ismerjétek meg Viktóriát, a svédek koronahercegnőjét, a jövendő királynőt. TV + Sztárok--Nyíltan bulizott a Soundon Cooky és az új párja http://www.life.hu/sztarok/20170713-cooky-nyiltan-felvallalja-az-uj-baratnojet.htmlÚgy tűnik, Cooky nem rejtegeti tovább a kapcsolatát: együtt bulizott a Balatonon az új kedvesével. TV + SztárokOrigoFiatalkori fotót mutatott Falusi Mariannhttp://www.life.hu/sztarok/20170713-megmutatta-fiatalkori-enjet-falusi-mariann.htmlKülönleges fotót mutatott a közösségi oldalán Falusi Mariann: Így festett fiatal korában. TV + Sztárok--Kiszáll az Éjjel-nappal Budapest egyik legrégebbi szereplője, Törőcsik Danihttp://www.life.hu/sztarok/20170713-nem-folytatja-tovabb-torocsik-dani-az-enb-szereploje.htmlAz ÉNB Kristófként ismert Törőcsik Dani kiszáll a sorozatból. TV + Sztárok--Bochkor Gábor a dumájával hódíthttp://www.life.hu/sztarok/20170713-a-dumajaval-hodit-bochkor-gabor.htmlA híres műsorvezetőt számos hölggyel láthattuk, míg nem talált rá a párjára, Várkonyi Andreára. Gábor nem is akar belegondolni, hogy pontosan hány nővel volt együtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.